PRO-CARBON RACING KTM Villavédő - 125-től 450-ig XC / XC-F 2017-19

Gyártó:
Cikkszám:
759398

42499.999963

33464.5669

42 500 Ft

Nettó: 33 465 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Villavédő - 125-től 450-ig XC / XC-F 2017-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Villavédő - 125-től 450-ig XC / XC-F 2017-19

A motorosok számára kiváló hírünk van! Engedd meg, hogy bemutassuk a PRO-CARBON RACING KTM Villavédő termékünket, amely 2017 és 2019 közötti 125-től 450-ig terjedő XC és XC-F modellekhez készült. Ez a kiváló minőségű villavédő minden motorkerékpár-rajongó álma, mivel nem csupán lenyűgöző megjelenést kölcsönöz járművednek, de maximális védelmet is nyújt.

Termékjellemzők:

  • Kiváló minőségű karbon: A PRO-CARBON RACING termékei híresek a kimagasló minőségükről. Ez a villavédő sem kivétel. Kiváló minőségű karbon anyagból készült, amely nemcsak könnyű, de rendkívül tartós is.
  • Pontos illeszkedés: A villavédő precízen illeszkedik a 2017-2019 közötti 125-től 450-ig terjedő KTM XC és XC-F modellekhez, így biztosítva a zavartalan működést és védelmet.
  • Maximális védelem: A karbon anyagból készült védő maximális védelmet nyújt a motor karcolódása, kopása és egyéb külső behatások ellen.
  • Esztétikai előnyök: A karbon szálas szerkezet exkluzív megjelenést kölcsönöz motorodnak, így emelve ki annak stílusát és egyediségét.
  • Könnyű telepítés: A termék egyszerűen és gyorsan telepíthető a mellékelt rögzítőelemek segítségével, ami megkönnyíti a használatot.

Részletes Leírás:

A villavédők az egyik legfontosabb védelmi eszközök egy motorkerékpár esetében. Különösen igaz ez a terepmotorokra, amelyeknél a veszélyforrások és a külső behatások száma jelentősen magasabb. A PRO-CARBON RACING KTM Villavédő speciálisan erre a célra lett kifejlesztve. A karbon anyag révén rendkívül ellenálló a sérülésekkel szemben, és rugalmas marad még extrém körülmények között is. A karbon anyagszerkezet lehetővé teszi, hogy a villavédő kiválóan elnyelje és eloszlassa az ütések erejét, így minimálisra csökkentve a károsodás kockázatát.

A termék fejlesztése során különös figyelmet fordítottak a részletekre és az illeszkedésre. A villavédő pontosan illeszkedik a 125-től 450-ig terjedő XC és XC-F modellek villájához, így biztosítva, hogy a védelmi funkciói maximálisan érvényesüljenek anélkül, hogy akadályoznák a motor működését. Ez a pontos illeszkedés garantálja, hogy a villavédő nem mozdul el még a legdurvább terepen sem.

Egy másik fontos szempont az esztétikai megjelenés. A PRO-CARBON RACING villavédő karbonelemi egyedi és modern megjelenést biztosítanak, így motorod kiemelkedik a tömegből. Az exkluzív karbon megjelenés nemcsak esztétikailag, hanem funkcionálisan is előnyös, mivel hozzájárul a motor súlyának csökkentéséhez.

Végül, de nem utolsósorban, a termék telepítése rendkívül egyszerű és gyors. A hozzá mellékelt rögzítőelemekkel pillanatok alatt rögzíthető, így nem kell hosszadalmas szerelésre számítanod. Ezzel időt és energiát takaríthatsz meg, amit inkább a motorozásra fordíthatsz.

Összegzésképpen, ha szeretnéd megvédeni motorodat a külső behatásoktól, és egyúttal feldobni annak megjelenését, a PRO-CARBON RACING KTM Villavédő - 125-től 450-ig XC / XC-F 2017-19 a legjobb választás számodra. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és rendeld meg most a webshopunkon keresztül!

Cikkszám: 759398
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták