PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk Burkolat - Gyújtás oldal - 250 / 350 SX-F 2016-19

Gyártó:
Cikkszám:
759043

47199.999961

37165.3543

47 200 Ft

Nettó: 37 165 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk Burkolat - Gyújtás oldal - 250 / 350 SX-F 2016-19

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk Burkolat - Gyújtás oldal egy prémium minőségű termék, amely kifejezetten a KTM 250 / 350 SX-F 2016-19 modellekhez lett tervezve. Ez a burkolat nem csupán esztétikai értékkel bír, hanem rendkívül fontos védelmi funkcióval is ellátott. Amennyiben Ön egy szenvedélyes motoros, aki rendszeresen kihasználja motorkerékpárja teljesítményét, akkor ez a burkolat elengedhetetlen a motorblokk hosszú távú védelme érdekében.

A PRO-CARBON RACING termékek számos versenysorozatban és motorkerékpár fesztiválon bizonyították már megbízhatóságukat és strapabíróságukat. A burkolat kiváló minőségű karbon anyagból készült, amely nem csak könnyűségével, hanem különleges szilárdságával is kiemelkedik a piacon található hasonló termékek közül. A fekete szín egyedi, sportos megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak, míg a karbon szövet mintázata modern, dinamikus hatást biztosít.

Az egyedi design és a tökéletes illeszkedés eredményeként a motorburkolat könnyedén felhelyezhető és leszerelhető, így nem kell profi szerelőnek lenni ahhoz, hogy Ön is élvezze a prémium motoralkatrészek előnyeit. Az innovatív gyártási folyamat során a karbon szövetek és a gyanta megfelelő kombinációjával érik el azt az optimális egyensúlyt, amely egyszerre garantálja a termék könnyedségét és szilárdságát.

A gyújtás oldali burkolat elsődleges feladata a motorblokk ezen részének védelme a külső behatásokkal szemben. Akár kavicsfelverődések, akár más sérülések érik a motorblokkot, ez a burkolat hatékonyan gátolja meg azok káros hatásait. Így nem csak a motor teljesítményének hosszú távú megőrzésében játszik fontos szerepet, hanem hozzájárul a motorblokk élettartamának növeléséhez is.

Ezen kívül a PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk Burkolat - Gyújtás oldal - 250 / 350 SX-F 2016-19 könnyen tisztítható, ami megkönnyíti a karbantartási munkákat. Az anyag nem rozsdásodik, nem korrodálódik, és ellenáll az UV sugárzásnak, így hosszabb ideig megőrzi eredeti megjelenését és funkcionalitását.

Mindezek mellett a motorburkolat telepítése minimális időt és szerszámot igényel, ami különösen előnyös azok számára, akik szeretnék saját maguk elvégezni a szerelési munkálatokat. A burkolat tartozéka minden szükséges rögzítőelem, így Önnek nem kell plusz kiegészítőket vásárolnia külön.

Összességében a PRO-CARBON RACING KTM Motorblokk Burkolat - Gyújtás oldal - 250 / 350 SX-F 2016-19 egy kivételes termék, amely valóban megérdemli a motorosok figyelmét. Innovatív anyaghasználatának és kiemelkedő dizájnjának köszönhetően nemcsak védelmet nyújt, hanem megjelenésében is újat mutat, így minden szempontból hozzájárul a motorozás élményéhez.

Cikkszám: 759043
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges