PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - Évjárat 2018-19 - 85 SX Standard Kipufogó

Gyártó:
Cikkszám:
759313

92500.000039

72834.6457

92 500 Ft

Nettó: 72 835 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - Évjárat 2018-19 - 85 SX Standard Kipufogó

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - Évjárat 2018-19 - 85 SX Standard Kipufogó

Üdvözöljük webshopunkban, ahol prémium minőségű motoralkatrészeket és kiegészítőket kínálunk! Különös figyelmet fordítunk a motorosok igényeire, és ebben az évjáratban megjelent, különösen a KTM rajongóknak ajánljuk a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédőt az Évjárat 2018-19 -es 85 SX Standard Kipufogóhoz. Ez a termék egyedi tervezésével és fejlett technológiájával garantálja, hogy motorkerékpárja hosszú időn át kiváló állapotban maradjon.

Termékjellemzők

  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Kompatibilitás: KTM 85 SX Standard Kipufogó (2018-19)
  • Anyag: Szénszál, amely kivételesen könnyű és rendkívül strapabíró.
  • Szín: Fekete, amely elegáns, profi megjelenést biztosít.
  • Tömeg: Ultra-könnyű kialakítás az optimális teljesítmény érdekében.
  • Könnyű felszerelés: Olyan tervezési jellemzőkkel, amelyek egyszerűsítik a telepítést, anélkül, hogy szükség lenne komolyabb műszaki tudásra.

Mi teszi különlegessé a PRO-CARBON RACING kipufogóvédőt?

A PRO-CARBON RACING által gyártott kipufogóvédőket a motorosok szenvedélye ihlette és precíz mérnöki munka eredményeként jöttek létre. Az anyagok tökéletes kombinációja biztosítja a védelmet, miközben minimalizálja a tömeget és maximalizálja a tartósságot. A szénszál különleges tulajdonsága, hogy ellenáll a hőnek és a kopásnak, így ideális választás a krosszmotorok számára.

Ezt a kipufogóvédőt speciálisan a KTM 85 SX Standard Kipufogóhoz tervezték, és garantáltan illeszkedik a 2018-19-es modellekre. Az elegáns fekete szín és a precíz kivitel biztosítja, hogy a motor nemcsak védett legyen, hanem esztétikailag is kellemes megjelenést nyújtson.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING termékeket?

A PRO-CARBON RACING márka elkötelezett amellett, hogy a legjobb minőségű motoralkatrészeket biztosítsa a piacon. Az általuk kínált kipufogóvédők kifinomult technológiával készültek, amelyek hőálló anyagok felhasználásával garantálják a hosszan tartó védelmet és strapabírást. A termékek könnyűszerkezetűek és egyszerűen telepíthetők, így nem kell profi szerelőnek lennie ahhoz, hogy felszerelje őket a motorjára.

Ráadásul webshopunkban versenyképes árakon juthat hozzá ezekhez a prémium minőségű motoralkatrészekhez. A gyors és megbízható szállítás révén pedig biztos lehet benne, hogy rövid időn belül megérkezik Önhöz a megrendelt termék.

Rendeljen most!

Ne vesztegesse az időt, és rendeljen ma egy PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédőt motorkerékpárja számára. Biztosítjuk a kiváló minőséget és a tartósságot, amelyre szüksége van ahhoz, hogy motorja hosszabb élettartamú és esztétikailag is kiemelkedő legyen.

Cikkszám: 759313
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 85SX 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges