PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Évjárat: 2009-12 - 450 SX-F

Gyártó:
Cikkszám:
759060

83300.000024

65590.5512

83 300 Ft

Nettó: 65 591 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Évjárat: 2009-12 - 450 SX-F

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Évjárat: 2009-12 - 450 SX-F

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > 4t leömlő pajzs / hővédő

Gyártó: PRO-CARBON RACING

Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védőt, amelyet kifejezetten a 2009-12-es évjáratú KTM 450 SX-F modellekhez terveztek. Ez a kiváló minőségű kipufogó védő nem csupán esztétikai szempontból vonzó, hanem számtalan funkcionális előnnyel is szolgál a motorosok számára.

Innovatív tervezés és kivitelezés

A PRO-CARBON RACING híres a fejlett technológiájú motoros alkatrészek gyártásáról, és ez a termék sem kivétel. A kipufogó védő ultrakönnyű, mégis rendkívül tartós szénszálas anyagból készül, amely maximális védelmet nyújt a motor kipufogórendszerének. Az anyag hőálló tulajdonságai megakadályozzák a hőkárosodást, így hosszabb élettartamot biztosítanak a kipufogónak.

Funkció és Védelem

A kipufogó védő elsődleges feladata a motor hővédelme, valamint a környezeti sérülések elleni védelem. Az off-road motorosok számára különösen fontos, mivel a terepen gyakoriak az ütések, karcolások, és egyéb külső hatások. A PRO-CARBON RACING kipufogó védő megóvja a motor kipufogóját ezekkel a hatásokkal szemben, biztosítva a motor hosszú távú megbízhatóságát és teljesítményét.

Könnyű Szerelhetőség

Az installálás rendkívül egyszerű, így akár otthoni körülmények között, szaktudás nélkül is felszerelhető. A csomag részletes útmutatót tartalmaz, hogy a szerelés folyamata gördülékenyen menjen. Ennek eredményeként időt és pénzt takaríthat meg, amelyet egyébként egy szakműhelyben kellene elköltenie.

Elegáns megjelenés

Nem csupán praktikus, de esztétikai szempontból is kiváló kiegészítő. A szénszálas anyag modern, stílusos megjelenést kölcsönöz a motornak, amely biztosan felhívja magára a figyelmet. A PRO-CARBON RACING logóval ellátott design professzionális megjelenést biztosít, amit minden motoros értékelni fog.

Összegzésként, a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő tökéletes választás mindazok számára, akik maximalizálni szeretnék motorjuk védelmét és teljesítményét. Az innovatív tervezés, a könnyű szerelhetőség és az elegáns megjelenés együtt teszik ezt a terméket elengedhetetlenné a KTM 450 SX-F modellek tulajdonosai számára.

Rendelje meg most!

Ne hagyja, hogy a motorja kipufogórendszere megsérüljön! Kattintson most, és szerezze be a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védőt! Használja ki a versenyképes árakat és a gyors szállítást, és biztosítsa motorja hosszú távú védelmét és megbízhatóságát.

Cikkszám: 759060
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 450SXF 2009, 2010, 2011, 2012

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges