PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Év 2012-16 - 125 EXC Standard Pipe

Gyártó:
Cikkszám:
759068

92500.000039

72834.6457

92 500 Ft

Nettó: 72 835 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Év 2012-16 - 125 EXC Standard Pipe

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Év 2012-16 - 125 EXC Standard Pipe

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Rezonátor pajzs

Gyártó: PRO-CARBON RACING

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő kiváló minőségű és tartós védelmet nyújt a motorod kipufogórendszerének, különösen a 2012-16-os évjáratú KTM 125 EXC modellekhez. Ez a rezgésálló pajzs kifejezetten a standard kipufogócsőhöz lett tervezve, hogy megóvja azt a mechanikai sérülésektől és a szélsőséges környezeti hatásoktól.

Kiemelkedő Minőség és Tartósság

Ez a védő a PRO-CARBON RACING egyik kiemelkedő terméke, amelyet úgy terveztek, hogy minden helyzetben maximális védelmet nyújtson. Az anyaga speciális szénszálas kompozit, amely könnyű, mégis rendkívül erős és strapabíró. A szénszálas anyag nem csak a fizikai sérülésektől véd, hanem a hőhatásokkal szembeni ellenállást is jelentős mértékben növeli.

Ideális Minden Típusú Motorozáshoz

Akár terepen, akár pályán motorozik, a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő minden körülmények között megbízható védelmet nyújt. A kialakítása és anyaghasználata révén hosszú távon is ellenáll a különböző sérüléseknek, így nem kell aggódnia a, hogy a védő cserére szorulna a legkeményebb igénybevétel után sem.

Könnyű Felszerelés

A szerelése egyszerű és gyors, így a védő felhelyezése vagy eltávolítása nem igényel különösebb szakértelmet és eszközöket. A termékhez részletes útmutató is tartozik, amely segítséget nyújt a pontos és hatékony installáláshoz.

Esztétikus Megjelenés

A védő nem csupán funkcionális, hanem esztétikus is. A modern szénszálas dizájn elegáns és sportos megjelenést kölcsönöz a motornak, ami nem csak a teljesítményt, de a külső megjelenést is fokozza.

Specifikációk

  • Anyag: Szénszálas kompozit
  • Súly: Ultra-könnyű
  • Kompatibilitás: KTM 125 EXC (2012-16 standard kipufogócső)
  • Szín: Fekete
  • Gyártó: PRO-CARBON RACING

Miért válassza a PRO-CARBON RACING Kipufogó Védőt?

A PRO-CARBON RACING neve garancia a minőségre és a megbízhatóságra. Válasszon minket, ha hosszú távra tervez és szeretné motorját a legmagasabb szintű védelemmel ellátni. A védő választása biztosítja, hogy motorja kipufogórendszere mindig kiváló állapotban legyen, minimális karbantartási igénnyel.

Ha további kérdései vannak, vagy további információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Cikkszám: 759068
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 125EXC 2012, 2013, 2014, 2015, 2016

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges