PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Év 2000-08 - 65 SX Standard Pipe

Gyártó:
Cikkszám:
759045

73999.999955

58267.7165

74 000 Ft

Nettó: 58 268 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Év 2000-08 - 65 SX Standard Pipe

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Év 2000-08 - 65 SX Standard Pipe

Üdvözöljük webshopunkban, amely a motoros alkatrészek és ruházati cikkek széles választékát kínálja. Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védőt, amelyet a 2000-2008-as modellekhez, különösen a 65 SX Standard Pipe-hoz terveztek.

Termékleírás

A PRO-CARBON RACING kiváló minőségű kipufogó védőket kínál a motorosok számára, amelyek kifejezetten a legkeményebb terepviszonyok között is megbízható védelmet nyújtanak. Ez a kipufogó védő speciálisan a KTM 65 SX Standard Pipe modellekhez készült, amely 2000 és 2008 között gyártott motorkerékpárokhoz illeszkedik.

A termék jellemzői közé tartozik:

  • Kiváló minőségű anyag: A kipufogó védő anyaga erős és könnyű karbon, amely magas hőállósággal és tartóssággal rendelkezik. Ez az anyag biztosítja, hogy a védő hosszú élettartamú legyen, anélkül, hogy súlyt adna a motorkerékpárhoz.
  • Pontos illeszkedés: A PRO-CARBON RACING kipufogó védő pontosan illeszkedik a KTM 65 SX Standard Pipe kipufogókra, biztosítva a könnyű telepítést és a maximális védelmet.
  • Optimális védelem: A védő hatékonyan megóvja a kipufogót a sérülésektől, karcolásoktól és a hő miatti elhasználódástól, lehetővé téve, hogy a motor teljesítménye és esztétikája is megmaradjon.
  • Személyre szabott dizájn: A karbon anyag nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is tetszetős, egyedi megjelenést kölcsönözve motorodnak.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING termékeket?

A PRO-CARBON RACING vezető márka a motorkerékpár-alkatrészek piacán, amely magas színvonalú termékeket kínál a motorosok igényeinek kielégítésére. A gyártó elkötelezett a folyamatos fejlesztés és innováció iránt, ami biztosítja, hogy a legjobb minőségű termékek kerüljenek ki a kezeik közül. A kipufogó védők tervezése és gyártása során a PRO-CARBON RACING figyelembe veszi a motorosok igényeit és a motorozási körülményeket, így garantálva a termékek maximális teljesítményét és hatékonyságát.

Webshopunkban egyszerűen és gyorsan hozzájuthatsz a PRO-CARBON RACING termékekhez, beleértve ezt a kiváló minőségű kipufogó védőt is. Tapasztalj meg páratlan minőséget és védelmet motorkerékpárod számára, miközben stílusosan néz ki és megőrzi eredeti teljesítményét.

Rendelés és Szállítás

Látogass el webshopunkba, ahol könnyedén leadhatod rendelésedet. Raktáron lévő termékeinket gyorsan szállítjuk, így rövid időn belül élvezheted a megrendelt termék előnyeit. Szakszerű ügyfélszolgálatunk mindig rendelkezésre áll, hogy válaszoljon kérdéseidre és segítsen a termékek kiválasztásában.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Szerezd be a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védőt most, és tedd motorod konzisztens teljesítményűvé és még vonzóbbá!

Cikkszám: 759045
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 65SX 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges