PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2019 - 350 XC-F

Gyártó:
Cikkszám:
759320

83300.000024

65590.5512

83 300 Ft

Nettó: 65 591 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2019 - 350 XC-F

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING bemutatja a vadonatúj KTM Kipufogó Védőt a 2019-es 350 XC-F modellhez. Ez a prémium minőségű kipufogó védő a legújabb technológiával készült, hogy maximális védelmet nyújtson a lovaglás során. A terméket kifejezetten a legkeményebb körülményekre tervezték, így bármilyen terepen megállja a helyét.

Prémium Anyaghasználat

A PRO-CARBON RACING elkötelezett amellett, hogy csak a legjobb anyagokat használja fel termékeiben. Ez a kipufogó védő szénszálas kompozitból készült, amely nem csak kivételesen könnyű, de rendkívül erős is. Ez lehetővé teszi, hogy a védő ellenálljon a mechanikai ütődéseknek és a hőnek egyaránt.

Ideális Védelem

A kipufogórendszer egy kritikus része a motorkerékpárnak, amely ki van téve a külső hatásoknak és a magas hőmérsékletnek. A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő megóvja a kipufogót a sérülésektől, csökkenti az esetleges károkat és meghosszabbítja az élettartamát. Ez különösen fontos versenyeken és hosszabb túrákon, ahol a teljesítmény és a megbízhatóság kulcsfontosságúak.

Tökéletes Illeszkedés

Ezt a védőt speciálisan a 2019-es KTM 350 XC-F modellhez tervezték, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik a motorjára. Az egyszerű szerelhetőség és a pontos illeszkedés azt jelenti, hogy gyorsan és könnyedén felszerelhető, anélkül, hogy különösebb szerszámokra lenne szüksége.

Kivételes Teljesítmény

A PRO-CARBON RACING innovatív megközelítése nem csak a védelemben nyilvánul meg, hanem a teljesítmény növelésében is. A kipufogó védő aerodinamikailag optimalizált, csökkentve a légellenállást és javítva a motor teljesítményét. Ezen kívül a hővédő képessége minimalizálja a motorhőmérséklet ingadozásait, így stabilabb és hatékonyabb működést biztosít.

Professzionális Minőség

Minden PRO-CARBON RACING termék szigorú minőség-ellenőrzési eljárásokon megy keresztül, hogy megfeleljen a legmagasabb ipari szabványoknak. Ez a kipufogó védő sem kivétel, és a legszigorúbb teszteken megfelelt, hogy garantálja a maximális biztonságot és megbízhatóságot.

Miért Válassza a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védőt?

  • Prémium szénszálas kompozit anyag
  • Könnyű és erős
  • Ideális védelem a sérülések ellen
  • Tökéletes illeszkedés a 2019-es KTM 350 XC-F modellhez
  • Aerodinamikailag optimalizált
  • Hővédő képesség
  • Kiváló minőség és megbízhatóság

Ha komolyan veszi a motorkerékpár védelmét és teljesítményét, akkor a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő az ideális megoldás. Vásároljon most, és tapasztalja meg a kivételes minőséget és teljesítményt!

Cikkszám: 759320
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 350XCF 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges