PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2017-19 - 125 EXC a DEP-hez

Gyártó:
Cikkszám:
759303

92500.000039

72834.6457

92 500 Ft

Nettó: 72 835 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - 2017-19 - 125 EXC a DEP-hez

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő egy csúcsminőségű motoros kiegészítő, amelyet kifejezetten a 2017-19-es KTM 125 EXC modellekhez terveztek. Ez a védőelem kiválóan alkalmas a kipufogórendszer védelmére a legkeményebb terepviszonyok között, megőrizve a motor teljesítményét és élettartamát.

Kiváló Minőség és Tartósság

Ez a PRO-CARBON RACING termék a legújabb technológiával készült, amely garantálja a maximális védelmet és a hosszú élettartamot. A karbon anyag használata nemcsak rendkívül ellenállóvá teszi a védőt a sérülésekkel szemben, hanem a súlycsökkentést is minimalizálja, ami fontos szempont a versenyzők számára.

Specifikációk

  • Anyag: Karbon
  • Kompatibilis modellek: 2017-19 KTM 125 EXC
  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Rezonátor pajzs

A PROFIK VÁLASZTÁSA

A PRO-CARBON RACING céget világszerte elismerik a magas minőségű, professzionális motoralkatrészeik miatt. A KTM Kipufogó Védő nem kivétel: a kiváló dizájn és az optimalizált védelem révén ideális választás mindazok számára, akik komolyan veszik a motorozást. A karbon védő használatával nem csak a kipufogó épségét óvhatja, hanem jelentős költségeket is megtakaríthat a jövőbeni javítási munkálatok elkerülésével.

Könnyű Felszerelhetőség

Az PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő egyszerűen és gyorsan felszerelhető, így akár a kezdő motorosok is könnyedén telepíthetik. A csomag tartalmazza az összes szükséges kiegészítőt és részletes útmutatót, amely lépésről lépésre végigvezet a szerelési folyamaton.

Esztétika és Funkcionalitás

A karbon anyag nem csupán praktikus, hanem esztétikailag is vonzó. A fekete, fényes felület kiemeli a motor sportos megjelenését, miközben megőrzi annak funkcionalitását. Ezzel a védőpajzzsal motorja nem csak a versenypályákon, hanem a mindennapi közlekedés során is kitűnhet a tömegből.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védőt?

  • Csúcstechnológia: A legújabb karbon technológia használata.
  • Maximális Védelem: Hatékonyan védi a kipufogót a sérülésekkel szemben.
  • Esztétikus Kialakítás: Stílusos és sportos megjelenés.
  • Könnyű Telepítés: Egyszerűen és gyorsan felszerelhető.
  • Hosszú Élettartam: Tartós és megbízható anyaghasználat.

Rendelje meg most a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védőt webshopunkból, és élvezze a profi motorosok által elvárt minőséget és védelmet!

Cikkszám: 759303
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 125EXC 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges