PRO-CARBON RACING KTM Kartervédő - 250 SX 2012-16

Gyártó:
Cikkszám:
758812

92500.000039

72834.6457

92 500 Ft

Nettó: 72 835 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kartervédő - 250 SX 2012-16

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kartervédő - 250 SX 2012-16


Termékleírás

A PRO-CARBON RACING kartervédője a KTM 250 SX 2012-16 modellekhez készült, és káprázatos teljesítményt, tartósságot és esztétikai értéket kínál. Ez a kiváló minőségű kartervédő segít megvédeni motorkerékpárját a sérülésektől és a kopástól, amelyeket a durva terepen való motorozás, a kövek, ágak és mindenféle egyéb akadályok okozhatnak.

Kiemelkedő jellemzők

  • Prémium anyag: Kiváló minőségű szénszálas anyagból készült, amely könnyű, mégis rendkívül tartós.
  • Specifikus illeszkedés: Kifejezetten a KTM 250 SX 2012-16 modellekhez tervezve, biztosítva a tökéletes illeszkedést és egyszerű telepítést.
  • Maximális védelem: Kiváló védelmet nyújt a motor alsó részének, beleértve az olajteknőt és az egyéb fontos alkatrészeket.
  • Verseny bizonyított: A PRO-CARBON RACING kartervédői számos versenyen bizonyítottak, megbízhatóságukkal és tartósságukkal.
  • Esztétikus megjelenés: A szénszálas anyag nemcsak erős és könnyű, hanem rendkívül esztétikus megjelenést kölcsönöz motorkerékpárjának.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING kartervédőt?

Ha komolyan veszi a motokroszt vagy az endurót, tudja, hogy a megbízható védelem elengedhetetlen. A PRO-CARBON RACING kartervédője pontosan ezt nyújtja: egy magas színvonalú terméket, amelyet kifejezetten az Ön motorkerékpárjához terveztek. Az ilyen típusú védőfelszerelés elengedhetetlen a motor élettartamának meghosszabbítása és a karbantartási költségek minimalizálása érdekében. Továbbá, a szénszálas anyag használata biztosítja, hogy a védőpajzs könnyű maradjon, így nem befolyásolja a motor teljesítményét és kezelhetőségét.


Telepítés

A telepítés egyszerűsége miatt ez a kartervédő ideális választás mind kezdő, mind tapasztalt szerelők számára. A mellékelt telepítési útmutató lépésről lépésre vezeti végig, így könnyedén felszerelheti a védőpajzsot saját garázsában, speciális szerszámok nélkül.


Ügyfélszolgálat és garancia

A PRO-CARBON RACING büszke minőségi termékeire és kiváló ügyfélszolgálatára. Minden termékükre kiterjed egy garancia, amely bizonyítja a gyártó elkötelezettségét a kiválóság mellett. Amennyiben bármilyen kérdése vagy problémája merülne fel, ügyfélszolgálati csapatunk mindig rendelkezésére áll, hogy segíthessen.


Rendelje meg most

Ne várjon tovább! Rendelje meg a PRO-CARBON RACING KTM Kartervédőt még ma, és tapasztalja meg a különbséget, amit egy prémium minőségű védelem nyújthat motorkerékpárjának. Az Ön motorja megérdemli a legjobbat!

Cikkszám: 758812
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250SX 2012, 2013, 2014, 2015, 2016

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges