PRO-CARBON RACING KTM Kartervédő - 125 EXC 2017-19

Gyártó:
Cikkszám:
758615

92500.000039

72834.6457

92 500 Ft

Nettó: 72 835 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kartervédő - 125 EXC 2017-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kartervédő - 125 EXC 2017-19

A PRO-CARBON RACING büszkén mutatja be a legújabb fejlesztésű, kimagaslóan tartós és magas minőségű KTM Kartervédő modelljét, amely tökéletesen illeszkedik a KTM 125 EXC 2017-19 motorokhoz. Ez a kartervédő kifejezetten arra tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson motorjának a legkeményebb terepen történt használat során is.

Az egyedülálló anyaghasználatnak köszönhetően, a PRO-CARBON RACING Kartervédő tökéletesen ellenáll az ütéseknek és a kopásnak. Az erős, könnyű és robusztus karbon kompozit anyag biztosítja, hogy a kartervédő kiválóan teljesítsen még a legszélsőségesebb körülmények között is.

Előnyök és tulajdonságok:

  • Kiemelkedő védelem: A vastag karbon anyag biztosítja, hogy a motorblokk és egyéb érzékeny alkatrészek megóvva maradjanak az ütések, kavicsok és egyéb törmelékek okozta károk ellen.
  • Könnyű súly: A karbon kompozit anyag használatával készült kartervédő sokkal könnyebb, mint a hagyományos fém védőlapok, így nem növeli jelentősen a motor súlyát.
  • Esztétikus megjelenés: A kartervédő modern és letisztult dizájnt kínál, amely tökéletesen illeszkedik a KTM motorok stílusához.
  • Egyszerű telepítés: Az ergonomikus kialakítás és precíz szerelési pontok biztosítják, hogy a kartervédő könnyedén és gyorsan felszerelhető legyen anélkül, hogy különleges szerszámokra lenne szükség.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING márkát?

A PRO-CARBON RACING márkanév a motoralkatrészek és kiegészítők terén a minőséget, tartósságot és innovációt képviseli. A cég célja, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek nemcsak kielégítik, hanem felülmúlják a motorosok elvárásait. A KTM Kartervédő termék egy példánya ennek a kitűnő mesteri munkának.

Használat:

Ez a termék különösen ajánlott terepmotorosok számára, akik rendszeresen részt vesznek kemény terepjáró túrákon, enduro versenyeken vagy bármilyen szabadidős motorozás közben olyan környezetben, ahol a kártérők megsérülhetnek. A PRO-CARBON RACING Kartervédővel motorja optimális védelmet élvezhet.

Specifikációk:

  • Típus: Kartervédő
  • Kompatibilitás: KTM 125 EXC 2017-19
  • Anyag: Karbon kompozit
  • Gyártó: PRO-CARBON RACING

Összességében, a PRO-CARBON RACING KTM Kartervédő egy nélkülözhetetlen tartozék minden terepmotoros számára, aki a legjobb védelmet akarja biztosítani motorjának. Ne hagyja ki ezt a kiváló terméket a következő motorozási kalandjához!

Cikkszám: 758615
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 125EXC 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges