PRO-CARBON RACING KTM Hasplát - 350 SX-F 2019

Gyártó:
Cikkszám:
758832

129499.999953

101968.5039

129 500 Ft

Nettó: 101 969 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Hasplát - 350 SX-F 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Hasplát - 350 SX-F 2019

A PRO-CARBON RACING KTM Hasplát - 350 SX-F 2019 egy kiváló minőségű védőeszköz, amelyet úgy terveztek, hogy maximális védelmet nyújtson a motorod számára. A PRO-CARBON RACING márka elhivatottan dolgozik azon, hogy a motorosok számára a lehető legjobb alkatrészeket és kiegészítőket biztosítsa. Ez a hasplát különösen fontos és nélkülözhetetlen kiegészítő a terepmotorozás szerelmesei számára, mivel robusztus védelmet kínál a motor alsó része számára.

Anyag és kialakítás: A PRO-CARBON RACING KTM Hasplát kiváló minőségű karbonszálas anyagból készült, ami nem csak rendkívül könnyű, de ellenálló is. A karbonszálas védőlemezek az egyik legmegbízhatóbb és legellenállóbb anyagnak számítanak a piacon, amelyeket kifejezetten versenyfelhasználásra terveztek. Az anyag rendkívül strapabíró, és ellenáll a nagy ütésnek és kopásnak. Emellett esztétikailag is nagyon vonzó, modern kinézetet kölcsönöz a motornak.

Funkcionalitás: Ez a hasplát kifejezetten a 2019-es KTM 350 SX-F modellhez tervezett, így tökéletesen illeszkedik a motorodhoz. A speciális kialakítás lehetővé teszi, hogy a védőelem szorosan illeszkedjen az alvázhoz, minimális rést hagyva, amely megakadályozza, hogy sár, kő vagy más törmelék behatoljon a motor érzékeny részeihez. Emellett a lemez könnyen felszerelhető és leszerelhető, így bármikor gyorsan és egyszerűen tisztítható.

Előnyök:

  • Maximális védelem a motor alsó része számára
  • Könnyű és erős karbonszálas anyag
  • Kiváló illeszkedés a 2019-es KTM 350 SX-F modellhez
  • Könnyen felszerelhető és karbantartható
  • Vonzó és modern megjelenés

A PRO-CARBON RACING KTM Hasplát ideális választás mindazok számára, akik szeretnék megóvni motorjukat a sérülésektől és a kopástól. Ez az alkatrész különösen hasznos lehet versenykörülmények között, ahol a motor nagyobb terhelésnek van kitéve.

További információk: A termék magas minősége és a PRO-CARBON RACING márka elismertsége garantálja, hogy hosszú távon megbízható és tartós védelmet nyújt. A cég kiváló ügyfélszolgálatot is biztosít, amely segít a vásárlóknak bármilyen kérdéssel vagy problémával kapcsolatban.

Ha szeretnéd, hogy a motorod mindig a legjobb állapotban maradjon, és maximális védelemmel rendelkezzen, akkor a PRO-CARBON RACING KTM Hasplát - 350 SX-F 2019 mindenképpen elengedhetetlen kiegészítő. Ne habozz, rendeld meg most a Motoralkatrész Webshop kínálatából, és élvezd a biztonságos motorozás örömét!

Cikkszám: 758832
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 350SXF 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges