PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 450 SX-F 2019

Gyártó:
Cikkszám:
758843

129499.999953

101968.5039

129 500 Ft

Nettó: 101 969 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 450 SX-F 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 450 SX-F 2019

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Kartervédő

Gyártó: PRO-CARBON RACING

Termékleírás:

A PRO-CARBON RACING által gyártott KTM Haspáncél a 450 SX-F 2019-es modellhez egy prémium minőségű motorkerékpár alkatrész, amely megvédi motorod érzékeny karterét és rezgéscsillapító komponenseit. Ez a haspáncél növeli motorod tartósságát, és segítségével a legkeményebb terepeken is bátran száguldozhatsz.

Fő tulajdonságok:

  • Megerősített védelem: A szénszálas konstrukció hihetetlenül könnyűvé és ellenállóvá teszi a haspáncélt, amely képes elnyelni az ütéseket és védelmet nyújt a motor legérzékenyebb részeinek.
  • Könnyű felszerelés: A haspáncélt úgy tervezték, hogy az könnyedén és gyorsan felszerelhető legyen, így Te is gyorsan visszatérhetsz a pályára.
  • Alacsony súly: A PRO-CARBON RACING szénszálas anyagának köszönhetően a haspáncél extrém könnyű, ami pozitív hatással van a motor kezelhetőségére és teljesítményére is.
  • Korrózióvédelem: A szénszálas anyag természetes tulajdonságainak köszönhetően a haspáncél nem rozsdásodik, tehát hosszú élettartammal bír.
  • Esztétikus megjelenés: A minimalista, mégis stílusos design tökéletesen illeszkedik a KTM 450 SX-F 2019 modell vonalaihoz, és szemet gyönyörködtetővé teszi a motorkerékpárt.

A haspáncél ideális választás mindazoknak, akik a motokrossz és off-road versenyzés szerelmesei. Az PRO-CARBON RACING kiemelkedő minőségű termékeinek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy motorod mindig maximális védelmet élvez. Ez az alkatrész nem csak a sérülések ellen véd, hanem hozzájárul a motor teljesítményének fenntartásához is.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING Haspáncélt?

A motorkerékpárosok számára a biztonság és a teljesítmény mindig az elsődleges szempont. Egy jól megválasztott kartervédő nemcsak megóvja motorodat a potenciálisan drága javításoktól, de a verseny során is extra biztonságot nyújt. A PRO-CARBON RACING által szabadalmaztatott technológia biztosítja az optimális védelmet, és hosszú távon is megőrzi szénszálas szerkezetének állapotát.

A haspáncél egy igazán univerzális megoldás minden terepmotoros számára. Hozzájárul a motorod hosszabb élettartamához, és segít megőrizni annak gyári állapotát még a legkeményebb körülmények között is.

Cikkszám: 758843
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 450SXF 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges