PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 450 SX-F 2011-12

Gyártó:
Cikkszám:
758840

129499.999953

101968.5039

129 500 Ft

Nettó: 101 969 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 450 SX-F 2011-12

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 450 SX-F 2011-12

Termékleírás

A PRO-CARBON RACING által kifejlesztett és gyártott KTM Haspáncél kimagasló védelmet nyújt a motorjának. Kiváló választás azoknak, akik a legkeményebb terepen szeretnék megbízhatóan védeni járművüket. Ez a haspáncél kifejezetten a KTM 450 SX-F 2011-12 modellekhez készült, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen és optimalizált védelmet biztosítson.

Főbb jellemzők

  • Tartós anyag: A haspáncél kiváló minőségű karbonból készült, amely garantálja a hosszantartó strapabíróságot és a rendkívüli kopásállóságot.
  • Kompatibilitás: Tökéletesen illeszkedik a KTM 450 SX-F 2011-12 modellekhez, gyors és egyszerű felszerelést biztosítva.
  • Kiemelkedő védelem: Védelmet nyújt a motorkerékpár kritikus részei számára, mint például a karter és a motor alja, így biztosítva a megfelelő működést és a meghibásodás elkerülését.
  • Könnyű súly: Az alacsony tömegű karbon anyagnak köszönhetően a haspáncél nem növeli jelentősen a motor tömegét, így nem befolyásolja a jármű teljesítményét és kezelhetőségét.
  • Esztétikai megjelenés: A karbon szálas dizájn elegáns és sportos megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak.

Beépítés és karbantartás

A haspáncél felszerelése rendkívül egyszerű, nem igényel speciális szerszámokat vagy szaktudást. A mellékelt szerelési útmutató lépésről lépésre végigvezeti a folyamaton, így pillanatok alatt biztonsággal rögzíthető a haspáncél. A karbantartás minimalisztikus, csak rendszeres tisztítást igényel a hosszú távú maximális teljesítmény érdekében.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING KTM Haspáncélt?

A PRO-CARBON RACING név egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. Az ő haspáncéljaik technikai innovációval és magas szintű kézműves munkával készülnek, hogy megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak is. Ha biztonságban szeretnéd tudni motorodat, miközben a legextrémebb terepen haladsz, a PRO-CARBON RACING Haspáncél a legjobb választás.

Rendelés

Ne habozz, rendeld meg most a PRO-CARBON RACING KTM Haspáncélt webshopunkból, és biztosítsd motorod számára a legmagasabb védelmet! Kategóriák: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Kartervédő.

Cikkszám: 758840
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 450SXF 2011, 2012

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges