PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 350 EXC-F 2017-19

Gyártó:
Cikkszám:
758828

129499.999953

101968.5039

129 500 Ft

Nettó: 101 969 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 350 EXC-F 2017-19

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél a 350 EXC-F 2017-19 modellévek számára kifejlesztett prémium kategóriás kartervédő. Ez a haspáncél kifejezetten a versenyzők és az aktív terepmotorosok igényeit szem előtt tartva készült. A termék gyártója, a PRO-CARBON RACING, régóta ismert az autó- és motorsportban használt szénszálas alkatrészek tervezéséről és elismerten kiváló minőségéről.

A haspáncél legfontosabb jellemzői:

  • Kiemelkedő szilárdság és tartósság: A szénszálas anyagnak köszönhetően kiváló ütésállóságot biztosít a motor alsó része számára, megvédve azt a kövek, kövek és egyéb akadályok okozta sérülésektől.
  • Könnyű súly: A szénszálas konstrukció révén a haspáncél rendkívül könnyű, ami nem növeli jelentősen a motor tömegét, így a teljesítmény sem csökken.
  • Optimális illeszkedés: A PRO-CARBON RACING által tervezett haspáncél pontosan illeszkedik a KTM 350 EXC-F 2017-19 modellekhez, biztosítva a könnyű felszerelhetőséget és stabilitást.
  • Könnyű karbantartás: A sima, szénszálas felületnek köszönhetően a sár és egyéb szennyeződések könnyen eltávolíthatók, így a karbantartás egyszerű és gyors.

A PRO-CARBON RACING KTM haspáncél nem csak a versenykörülmények között bizonyul hasznosnak, de kiváló választás mindennapi terepjárásra is. A termék magas minősége és tartóssága biztosítja, hogy motorja hosszú távon védve legyen a kemény terepi kihívások során.

További információk:

Mivel a PRO-CARBON RACING kiemelten figyel a részletekre és a minőségre, minden egyes darabot gondosan ellenőriznek, hogy megfeleljen a legszigorúbb követelményeknek. A haspáncél tervezése során figyelemmel voltak a motorok aerodinamikai tulajdonságaira, biztosítva, hogy a páncél hatékonyan tegye a dolgát anélkül, hogy hátrányosan befolyásolná a motorozás élményét.

Ha Ön is szembesült már motorozás közben előforduló sérülésekkel vagy szeretné megelőzni, hogy motorja megsérüljön az extrém körülmények között, akkor a PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 350 EXC-F 2017-19 kiváló választás.

Oszd meg másokkal is ezt a fantasztikus terméket és tapasztald meg a PRO-CARBON RACING termékek nyújtotta előnyöket. Vásároljon most webshopunkban és motorozzon magabiztosan, tudva, hogy KTM-je alsó része védve van a legkeményebb terepen is!

Cikkszám: 758828
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 350EXCF 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges