PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 250/300 EXC 2017-19

Gyártó:
Cikkszám:
758824

94800.000011

74645.6693

94 800 Ft

Nettó: 74 646 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 250/300 EXC 2017-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 250/300 EXC 2017-19

A PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél a tökéletes választás azoknak a motorosoknak, akik kiemelkedő védelmet kívánnak biztosítani motorjuk karterének. Ez a kimondottan a KTM 250/300 EXC 2017-19 modellekhez tervezett termék magas minőségű szénszálas anyagból készül, ami nem csak könnyű, hanem rendkívül tartós is, garantálva a megfelelő védelmet a legkeményebb terepen is.

Kiemelkedő tulajdonságok

  • Anyag: Szénszálas anyag, mely biztosítja a maximális strapabírást és könnyedséget.
  • Negatív Hőmérsékleti Ellenállás: Az anyag nem veszíti el tulajdonságait extrém hőmérsékleti körülmények között sem.
  • Speciális Kialakítás: Kifejezetten a KTM 250/300 EXC 2017-19 modellekhez tervezve, amely tökéletes illeszkedést biztosít.
  • Ellenálló a Sérülésekkel Szemben: Kiválóan ellenáll a karcolásoknak, ütődéseknek, és más mechanikai sérüléseknek.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING Haspáncélt?

A PRO-CARBON RACING egy elismert gyártó a motorsport világában, különösen a karbon komponensek terén. A cég több éves tapasztalattal és folyamatos fejlesztésekkel biztosítja, hogy termékei mindig a lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtsák, különösen a versenyzés és extrém sportolás követelményeinek megfelelően. A haspáncél különösen fontos eleme a motor védelmének, mivel a karter sérülése súlyos következményekkel járhat a motor működésére nézve.

Telepítés

A termék telepítése egyszerű és gyors, ami azt jelenti, hogy nem szükséges komoly szerszámok vagy tapasztalat a felszereléséhez. A csomag tartalmazza az összes szükséges alkatrészt és utasítást a gyors és hibamentes telepítéshez.

Használat

A PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél ideális mindennapi használatra, valamint versenyeken és extrém terepen való motorozáshoz. Az anyagának köszönhetően rendkívül tartós és hosszú élettartamú, így hosszú távon is biztosítja a megfelelő védelmet.

Vélemények

Az eddigi vásárlói vélemények egyértelműen pozitívak, a termék rendkívül népszerű a profi és amatőr motorosok között is. A vásárlók külön kiemelik az anyag minőségét, a tökéletes illeszkedést és a rendkívül egyszerű telepítést.

Rendelési Információk

A termék megrendelhető webshopunkban, ahol számos más tartozékot és alkatrészt is találhatsz. A rendelés folyamata egyszerű és gyors, és különböző fizetési módokat is kínálunk vásárlóink számára. Szállítási opcióink közül választhatsz gyorsszállítást is, így minél hamarább birtokba veheted új, prémium kategóriás haspáncélodat.

Cikkszám: 758824
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges