PRO-CARBON RACING KTM Fényszóró Védő - EXC / EXC-F minden - 2014-19

Gyártó:
Cikkszám:
759382

42499.999963

33464.5669

42 500 Ft

Nettó: 33 465 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Fényszóró Védő - EXC / EXC-F minden - 2014-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Fényszóró Védő az ideális választás a EXC és EXC-F modellek tulajdonosai számára, amelyek a 2014-2019-es évjáratra készültek. Ez a prémium minőségű védő kizárólag a legkiválóbb anyagokból készült, és úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a motorkerékpárjára, maximális védelmet nyújtva a fényszórónak. Ebben a részletes leírásban bemutatjuk az előnyöket, a felhasznált anyagokat, valamint a telepítési folyamatot.

Termék Előnyei:

  • Magas Minőség: A PRO-CARBON RACING fényszóró védő rendkívül tartós és ellenálló, így hosszú távon megvédi a fényszóróját a kőfelverődések, a karcolások és az időjárási viszonyok hatásaitól.
  • Könnyű Súly: A karbonszál anyag könnyű, így nem befolyásolja a motorkerékpár menetstabilitását vagy kezelhetőségét.
  • Könnyű Telepítés: A fényszóró védő egyszerűen és gyorsan telepíthető, nincs szükség speciális szerszámokra vagy technikai ismeretekre.
  • Prémium Dizájn: A karbonszál készítésének köszönhetően a termék nem csak funkcionalitásában nyújt kimagasló teljesítményt, de megjelenésében is lenyűgöző.

Felhasznált Anyagok:

A fényszóró védő 100%-ban magas minőségű karbonszálból készült, amely kiemelkedő szakítószilárdságáról és könnyedségéről ismert. A karbon használatának köszönhetően a termék páratlan védelmet biztosít, miközben megtartja a kagylószerű könnyedséget, amely nem terheli meg a motorkerékpár strukturális integritását.

Telepítési Útmutató:

  1. Első lépésként tisztítsa meg a fényszóró felületét, hogy eltávolítsa a port és egyéb szennyeződéseket.
  2. Illessze a védőt a fényszóróra, ügyelve arra, hogy minden elérési pont megfelelően legyen fedve.
  3. Ellenőrizze, hogy a védő szilárdan rögzítve van-e, és szükség esetén használjon extra rögzítőelemeket a stabilitás növelése érdekében.
  4. Végül tesztelje a védőt egy rövid úton, hogy megbizonyosodjon az elhelyezés pontosságáról és stabilitásáról.

Összegzés:

PRO-CARBON RACING KTM Fényszóró Védő - EXC / EXC-F minden - 2014-19 az ideális választás mindazok számára, akik komolyan veszik a motorjuk védelmét. A kifogástalan minőség, a könnyű telepítés és a lenyűgöző dizájn kombinációja ezt a terméket kiváló befektetéssé teszi minden motorkerékpár rajongó számára.

Cikkszám: 759382
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges