PRO-CARBON RACING KTM Bashplate - 250/300 XC 2017-18

Gyártó:
Cikkszám:
758825

101799.999981

80157.4803

101 800 Ft

Nettó: 80 157 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Bashplate - 250/300 XC 2017-18

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Bashplate - 250/300 XC 2017-18

A PRO-CARBON RACING Kartervédője a KTM 250/300 XC 2017-18 modellek számára készült motoros kiegészítő, amely kimagasló védelmet nyújt kemény terepen történő motorozás során. A termék nem csupán a motor élettartamának meghosszabbítását segíti elő, hanem kifejezetten a legextrémebb körülményekhez lett tervezve.

Termékjellemzők:

  • Anyag: A PRO-CARBON RACING kartervédője könnyű, de rendkívül ellenálló karbon kompozit anyagból készült. Ez a speciális anyag nagyobb védelmet nyújt az ütések ellen, miközben megőrzi a motor könnyű súlyát.
  • Könnyű Telepítés: A kartervédő telepítése egyszerű és gyors, ami azt jelenti, hogy minimális idő alatt felszerelhető a motorodra anélkül, hogy bármilyen speciális szerszámra lenne szükséged.
  • Tervezés: Az ergonomikus és aerodinamikus kialakítás biztosítja, hogy a védő minden potenciális károsodási pontot lefed. A kitűnő illeszkedés és a karbon kompozit rugalmassága lehetővé teszi az optimális védelem mellett a maximális manőverezhetőség fenntartását.
  • Tesztelt Teljesítmény: A PRO-CARBON RACING termékei szigorú tesztelésen estek át, hogy biztosan megfeleljenek a legextrémebb terepmotorozási körülményeknek is. A mostani termék is számos nemzetközi versenyen bizonyította már megbízhatóságát.
  • Tartósság: A kartervédő rendkívül tartós, képes ellenállni a kemény ütéseknek és durva terepi kihívásoknak hosszú távon is.

Egy jól megválasztott kartervédő elengedhetetlen minden motorosnak, aki szívesen veszi be a kemény terepeket is. A PRO-CARBON RACING Kartervédő különösen az extrém sportokat űzők számára kialakított, ahol a motor állandóan ki van téve a természeti elemek és akadályok hatásainak. Ez a kartervédő garantáltan megvédi a motort a sérülésektől, ami hozzájárul, hogy kevesebb időt tölts javításokkal és több időt a valódi motorozással.

Tippek a telepítéshez:

  1. Mielőtt elkezdenéd az installációt, győződj meg arról, hogy a motor tiszta és száraz. Ezáltal biztosítani tudod, hogy a kartervédő stabilan rögzül.
  2. Kövesd a mellékelt útmutatót lépésről lépésre az optimális installáció érdekében.
  3. Rendszeresen ellenőrizd a kartervédő rögzítéseit, hogy meggyőződj róla, nem lazultak-e meg a terepen ütésektől.

Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy megvédd motorodat a legjobb minőségű PRO-CARBON RACING kartervédővel! Rendeljetek most a webshopunkból, hogy a következő túrád még izgalmasabb és biztonságosabb legyen!

Bátran böngésszen további termékeink között a Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Kartervédő kategóriában is!

Cikkszám: 758825
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250XC 2017, 2018
KTM 300XC 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges