PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorkerékpár Motorháztető Fedél - Kuplung oldal - KX250F 2013-20

Gyártó:
Cikkszám:
759535
Gyári cikkszám:
KA-CC-01

45999.999948

36220.4724

46 000 Ft

Nettó: 36 220 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorkerékpár Motorháztető Fedél - Kuplung oldal - KX250F 2013-20

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorkerékpár Motorháztető Fedél - Kuplung oldal - KX250F 2013-20

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorkerékpár Motorháztető Fedél nélkülözhetetlen védelem minden KX250F 2013-20 tulajdonos számára, aki komolyan veszi a motorkerékpárjának védelmét. Ez a kiváló minőségű termék kifejezetten a Kawasaki KX250F modellekhez készült, és tökéletesen illeszkedik a motor kuplung oldalán.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING terméket?

A PRO-CARBON RACING többéves tapasztalattal rendelkezik a motorkerékpár alkatrészek területén, és mindent megtesz, hogy a legjobb minőséget és a leginnovatívabb termékeket kínálja. Az engine case cover különleges anyagokból készült, amelyek ellenállnak a legkeményebb körülményeknek is. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a termék főbb jellemzőit és előnyeit:

  • Kiváló minőségű karbon anyag: Az anyag könnyű, mégis erős, amely maximális védelmet nyújt az esetleges sérülések ellen.
  • Pontos illeszkedés: A fedél pontosan a Kawasaki KX250F 2013-20 modellhez lett tervezve, így biztosítja az optimális teljesítményt és a hosszú élettartamot.
  • Könnyű felszerelés: Nem igényel különösebb szakértelmet vagy speciális szerszámokat a felszereléshez, így bárki könnyedén elvégezheti azt otthon is.
  • Nagyobb védelem: Megvédi a motor házát a kemény terep kihívásaitól, megakadályozza a törmelék és a károsodások behatolását.
  • Professzionális megjelenés: A karbon anyag elegáns és modern megjelenést biztosít, amely növeli a motorkerékpár esztétikai értékét.

Ideális választás minden motoros számára

Akár hobbi motoros, akár versenyző, a PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorkerékpár Motorháztető Fedél kiváló választás a motor védelmére. Az extra védőréteg segít elkerülni a drága javításokat és biztosítja, hogy a motorkerékpár hosszabb ideig üzemeljen csúcsteljesítményen.

Az oldaldekni védők szerepe nem csak a védelem, hanem a motor általános teljesítményének és élettartamának növelése is. Ezek a pótalkatrészek elengedhetetlenek, különösen azoknak, akik rendszeresen járnak nehéz terepeken, versenyeken, vagy akiket egyszerűen csak a legjobb minőségű alkatrészek érdekelnek.

Vásárlás és elérhetőség

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorkerékpár Motorháztető Fedél elérhető webshopunkban, ahol széles választékban találhatóak további motoralkatrészek és kiegészítők is. Tekintse meg kínálatunkat, és válassza a legjobb minőséget motorkerékpárjához.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy tökéletes védelmet biztosítson motorja számára! Rendelje meg most!

Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Kawasaki KX250F 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges