PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorházfedél védő - Gyújtás oldal - KX450F 2013-15

Gyártó:
Cikkszám:
759539

47199.999961

37165.3543

47 200 Ft

Nettó: 37 165 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorházfedél védő - Gyújtás oldal - KX450F 2013-15

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorházfedél védő - Gyújtás oldal - KX450F 2013-15 egy kiváló minőségű védőelem, amelyet kifejezetten a Kawasaki KX450F modellhez terveztek a 2013-2015 közötti évjáratokhoz. Ez a gyújtásházi védő lefedi és védi a gyújtóelektronika és a motorblokk létfontosságú részeit, így biztosítva a maximális védelmet a sérülések és a kopás ellen.

Termék jellemzői:

  • Magas minőségű anyag: A PRO-CARBON RACING különös figyelmet fordít az anyagválasztásra, így ennek a fedélnek az anyaga kiváló minőségű szénszál keverék, amely rendkívül tartós és ellenáll az ütésekkel szemben.
  • Precíziós gyártás: Minden egyes motorházfedél védőt precízen megmunkálnak, biztosítva a tökéletes illeszkedést és könnyű felszerelést minden alkalommal.
  • Esztétikai érték: A szénszálas kivitel nem csak védelmet nyújt, hanem modern és sportos megjelenést is kölcsönöz a motorodnak.
  • Könnyű telepítés: A védő könnyen felszerelhető a motorra, és minden szükséges rögzítőelemet tartalmaz.
  • Alacsony súly: A szénszál anyag könnyűsége nem terheli meg a motort, így nem befolyásolja annak teljesítményét.

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorházfedél védője nemcsak a gyújtási rendszer rendkívül fontos alkatrészeit védi, hanem növeli a motor élettartamát is azáltal, hogy minimalizálja a sérülések esélyeit. A hozzá adott rögzítőelemeknek köszönhetően pedig a telepítés könnyű és gyors, így akár egy amatőr motoros is könnyedén elvégezheti azt a garázsában.

Ha komolyan veszed a motorod védelmét és karbantartását, akkor ennek a védőelemnek a beszerzése elengedhetetlen. A szénszálas anyag ellenálló képessége biztosítja, hogy a kemény terepen történő motorozás során sem kell aggódnod a motor lényeges részeinek védelme miatt. Minden egyes darabot külön ellenőriznek a gyártás során, ezzel is garantálva a magas minőséget. A PRO-CARBON RACING márka elkötelezett az iránt, hogy csak a legjobb minőségű termékeket kínálja a motorosok számára, és ez a motorházfedél védő sem kivétel.

Ha a PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorházfedél védőt választod, biztos lehetsz benne, hogy a motorod a legjobb védelemben fog részesülni, ami hosszú távon meghálálja magát. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy motorod külseje és teljesítménye még jobb legyen!

Cikkszám: 759539
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges