PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorblokkház Fedél - Kuplung oldal - KX450F 2013-15

Gyártó:
Cikkszám:
759536

47199.999961

37165.3543

47 200 Ft

Nettó: 37 165 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorblokkház Fedél - Kuplung oldal - KX450F 2013-15

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorblokkház Fedél - Kuplung oldal - KX450F 2013-15 egy prémium minőségű motoralkatrész, mely kifejezetten a Kawasaki KX450F 2013-2015 modellhez készült, hogy maximális védelmet nyújtson a kuplung oldalának. Ez a termék a PRO-CARBON RACING által fejlesztett, ami híres a csúcsminőségű, versenyautókhoz és motorkerékpárokhoz gyártott szénszálas termékeiről.

Termékleírás

A szénszálas anyagból készült védőburkolat nem csak könnyű, de rendkívül erős és tartós is. Ez a motorblokkház fedél kimondottan arra lett tervezve, hogy megvédje a kuplung oldalát a sérülésektől, aminél fontos szempont, hogy minimalizálja a motor súlyát, ugyanakkor maximális védelmet nyújtson.

Jellemzők:

  • Kiváló védelem: A szénszálas anyag nagy ellenálló képességű és képes elnyelni az ütéseket, így megvédi a motor belső alkatrészeit.
  • Alacsony súly: A szénszálas konstrukció rendkívül könnyű, ami hozzájárul a motor általános teljesítményének növeléséhez.
  • Hosszú élettartam: A termék ellenáll a hőmérséklet változásoknak és a vegyi anyagoknak, így hosszú élettartamot biztosít.
  • Egyszerű telepítés: A fedél könnyen és gyorsan telepíthető, nem igényel különleges szerszámokat vagy technikai szakértelmet.
  • Esztétikai előnyök: A szénszálas anyag elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a motornak.

Alkalmazási terület:

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorblokkház Fedél - Kuplung oldal - KX450F 2013-15 kifejezetten a Kawasaki KX450F 2013-2015 modellhez készült, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és maximális védelmet. A termék ideális választás mind az amatőr, mind a profi motocross versenyzők számára, akik maximális teljesítményt és megbízhatóságot várnak motorjuktól.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING termékét?

PRO-CARBON RACING egy elismert márka, amely híres a kiváló minőségű és tartós szénszálas termékeiről. A termékek szigorú tesztelést és minőségellenőrzést követően kerülnek forgalomba, így biztos lehet benne, hogy a legjobbat kapja. A kuplung oldali motorblokkház fedél nemcsak védi a motorod, hanem javítja annak esztétikai megjelenését is.

Karbantartás és Ápolás:

A szénszálas anyagnak köszönhetően a motorblokkház fedél egyszerűen tisztítható és ápolható. Csak egy nedves ronggyal törölje át, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és az olajat.

Vásárlói Vélemények:

Sok vásárló dicséri a PRO-CARBON RACING Kawasaki Motorblokkház Fedél - Kuplung oldal - KX450F 2013-15 tartósságát és könnyű felszerelhetőségét, valamint azt, hogy tökéletesen illeszkedik a meghatározott modellhez. A pozitív visszajelzések is alátámasztják a termék megbízhatóságát és minőségét.

Hozza ki a legtöbbet motorjából ezzel a kiváló minőségű szénszálas motorblokkház fedéllel, és biztosítsa motorja hosszú élettartamát és megbízhatóságát. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a legjobbat nyújtsa motorjának!

Cikkszám: 759536
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges