PRO-CARBON RACING Kawasaki Kartervédő Lemez - KX450F 2019

Gyártó:
Cikkszám:
759530

129499.999953

101968.5039

129 500 Ft

Nettó: 101 969 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Kartervédő Lemez - KX450F 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Kartervédő Lemez - KX450F 2019

Üdvözöljük a PRO-CARBON RACING termékcsaládjában, ahol a kiváló minőségű motoralkatrészek és tartozékok találkoznak az innovációval és a megbízhatósággal. A webshopunkban megtalálható PRO-CARBON RACING Kawasaki Kartervédő Lemez - KX450F 2019 a motorosok álma, akik a legjobbat akarják motorjuk védelmében.

Kiemelkedő funkciók és előnyök

A PRO-CARBON RACING Kartervédő Lemez a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készül annak érdekében, hogy optimális védelmet nyújtson a motor kritikus részeinek, különösen a kemény terepviszonyok között.

  • Kiváló védelem: Kiváló minőségű karbon anyagból készült, amely ellenáll az ütéseknek, karcolásoknak és a különböző fizikai sérüléseknek.
  • Könnyű felhelyezés: Az egyszerű és gyors felszerelési módszerünk biztosítja, hogy minimális idő alatt biztonságban tudhatja motorját.
  • Esztétikus megjelenés: Nem csupán védelmet nyújt, hanem stílusos és sportos külsőt is kölcsönöz motorjának.
  • Hosszú élettartam: A kiváló minőségű anyagok és gondos gyártási folyamat eredményeként a Kartervédő Lemez hosszú élettartamot biztosít.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING Kartervédő Lemezt?

Professzionális minőség: A PRO-CARBON RACING egy vezető márka a motoralkatrészek piacán, amely híres a termékek kiváló minőségéről és tartósságáról. Minden egyes kartervédő lemez alapos ellenőrzésen megy keresztül, mielőtt eljutna Önhöz.

Optimalizált tervezés: A Kawasaki KX450F 2019 modellekhez kifejlesztett kartervédő lemez pontosan illeszkedik a motorhoz, így optimális védelmet nyújt anélkül, hogy a motor teljesítményét vagy vezérelhetőségét befolyásolná.

Felhasználóbarát kialakítás: Az egyszerű telepítési folyamatnak köszönhetően Ön is könnyedén felszerelheti a kartervédőt, anélkül, hogy szakértői segítségre lenne szüksége.

Környezeti ellenálló képesség: A karbon anyag ellenáll az időjárás viszontagságainak, legyen szó esőről, hóról vagy sáról – a kartervédő ugyanazt a kiváló minőséget biztosítja minden körülmények között.

Hogyan rendelhet?

Rendelje meg a PRO-CARBON RACING Kawasaki Kartervédő Lemezt - KX450F 2019 modellhez közvetlenül a webshopunkból és élvezze a gyors és megbízható szállítást. Addig maradjon nyugodt, amíg mi gondoskodunk motorja védelméről a legkeményebb terepviszonyok között is.

Látogasson el a webshop oldalára és fedezze fel termékkínálatunkat!

Cikkszám: 759530
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Kawasaki KX450F 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges