PRO-CARBON RACING Kawasaki Kartervédő - KX450F 2006-08

Gyártó:
Cikkszám:
759527

129499.999953

101968.5039

129 500 Ft

Nettó: 101 969 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Kartervédő - KX450F 2006-08

Rendelhető
Rendelhető

Forradalmi védelem és teljesítménynövekedés egyetlen termékben: PRO-CARBON RACING Kawasaki Kartervédő - KX450F 2006-08

Termék áttekintés

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Kartervédő kifejezetten a KX450F 2006-08 modellek számára készült, hogy extrém körülmények között is kiemelkedő védelmet nyújtson. Ez a magas minőségű, karbon anyagból készült kartervédő nem csupán kivételesen ellenálló, de hihetetlenül könnyű is, így minimalizálja a súlyterhelést a motoron.

Főbb jellemzők és előnyök

  • Anyag: A kartervédő karbon szálas szerkezetének köszönhetően rendkívül tartós és ellenáll a nagyobb ütéseknek is, miközben megőrzi könnyű súlyát.
  • Védelem: Speciálisan a KX450F 2006-08 modellekhez tervezve, hogy maximális védelmet biztosítson a motor alsó részeinek, például a motorblokk és olajteknő számára.
  • Könnyű telepítés: A készlet tartalmazza a szükséges szerelési kiegészítőket és egy részletes útmutatót is, így akár otthon is könnyedén felszerelhető.
  • Design: A kartervédő elegáns, fekete színű kialakítása növeli a motor esztétikai értékét, ami a motorodnak egy modern és profi megjelenést biztosít.

Kiváló teljesítmény minden terepen

Legyen szó terepmotorozásról vagy versenyzésről, a PRO-CARBON RACING kartervédő minden környezetben megállja a helyét. Az erős, de könnyű konstrukció lehetővé teszi a motor számára, hogy megőrizze mozgékonyságát és gyorsaságát, miközben maximális védelmet nyújt a legkeményebb terepen is.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING termékeit?

A PRO-CARBON RACING egy neves gyártó, amely kiemelkedő minőséget és innovációt képvisel a motoralkatrészek piacán. Termékeiket a legújabb technológiák felhasználásával fejlesztik ki, és számos professzionális versenyző választja őket, hogy maximalizálják teljesítményüket és biztonságukat.

Vevői elégedettség

Az elégedett vevők visszajelzései alapján a PRO-CARBON RACING kartervédők kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, különösen a nehéz terepviszonyok közötti motorozás során. A terméket dicsérik a tartósságáért, könnyű súlyáért és a telepítés egyszerűségéért.

Rendeljen még ma

Ne várjon tovább, biztosítsa motorjának védelmét és teljesítményét a PRO-CARBON RACING Kawasaki Kartervédő segítségével. Könnyű telepítés, tartós anyag és kiváló minőség – mindez egyetlen termékben. Rendelje meg most, és élvezze a maximális védelmet a legkeményebb terepen is!

Cikkszám: 759527
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Kawasaki KX450F 2006, 2007, 2008

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges