PRO-CARBON RACING Kawasaki Kartervédő - KX250F 2017-19

Gyártó:
Cikkszám:
759526

129499.999953

101968.5039

129 500 Ft

Nettó: 101 969 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Kartervédő - KX250F 2017-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Kartervédő - KX250F 2017-19

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Kartervédő speciálisan a 2017-19 közötti Kawasaki KX250F modellekhez lett tervezve, hogy maximális védelmet nyújtson a motor kényes alsó részének, ahol a legnagyobb csapások érik a motorozás során. Ez a bájos környezetben kifejezetten létfontosságú, ahol a terep viszontagságai gyakran meglephetik a legfelkészültebb motorosokat is.

Kiemelkedő Anyaghasználat

A PRO-CARBON RACING nevét méltán emelik ki a piac legjobb karbon alkatrészei között. Ez a kartervédő nem csak könnyű, hanem rendkívül erős is köszönhetően a kiváló minőségű szénszálas anyagnak. A szénszálak elrendezése, illetve azok közt használt gyanta minősége biztosítja, hogy még a legerősebb ütések és rázkódások során is stabil védelmet nyújtson.

Design és Illeszkedés

A KX250F 2017-19-es modellekhez tervezett kartervédő tökéletesen illeszkedik a motor felépítéséhez, így nem kell aggódni az esetleges laza részek vagy illesztési problémák miatt. Formája követi a motor alsó részeinek kontúrját, ezáltal nem zavar a szabad mozgásban, és nem csökkenti a kezelhetőséget.

Könnyű Szerelés

A kartervédő felhelyezése rendkívül egyszerű és gyors, nem igényel speciális szerszámokat vagy szaktudást. A gyártó által biztosított szerelési útmutató segítségével bárki könnyedén és gyorsan fel tudja helyezni a saját motorjára.

Optimális Védelmi Megoldás

A terepmotorozás során szinte elkerülhetetlen, hogy a motor karterét komolyabb sérülések érjék. Egy jól megválasztott kartervédő, mint a PRO-CARBON RACING terméke, megvédheti motorunkat a komoly károktól, ezzel hosszú távon meghosszabbítva a motor élettartamát, és csökkentve az esetleges javítási költségeket.

A karbonból készült kartervédő további előnye, hogy ellenáll az időjárási viszontagságoknak, legyen szó korrózióról, UV-sugárzásról vagy más káros környezeti hatásokról. Ezen tulajdonságok révén biztos lehet benne, hogy a megvásárolt alkatrész hosszú évekig megbízhatóan fog szolgálni.

Egyedülálló Tartozékok

A PRO-CARBON RACING kartervédőjéhez a gyártó olyan tartozékokat biztosít, amelyek fokozzák annak használhatóságát, például speciális rögzítőelemeket és további szerelési kiegészítőket.

Kiváló Vásárlói Vélemények

A PRO-CARBON RACING termékei mindig magas értékeléseket kapnak a vásárlóktól a megbízhatóságuk, tartósságuk és a kifinomult designjuk miatt. Nem csoda tehát, hogy a KX250F 2017-19-hez készült kartervédő is számos pozitív visszajelzést kapott különböző motoros fórumokon és webshopokban.

Megbízhatóság és Innováció

A PRO-CARBON RACING folyamatosan kutat és fejleszt annak érdekében, hogy a vásárlók mindig a legújabb technológiával készült termékeket kapják. A PRO-CARBON RACING Kawasaki Kartervédő kiváló példája ezen innovációnak és elkötelezettségnek.

Bátran válassza a PRO-CARBON RACING kartervédőjét, ha hosszú távú védelmet és tartósságot keres a Kawasaki KX250F motorjához!

Cikkszám: 759526
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Kawasaki KX250F 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges