PRO-CARBON RACING Kawasaki Első Lánckerékvédő - KX250F 2013-16

Gyártó:
Cikkszám:
759644

33000.00004

25984.2520

33 000 Ft

Nettó: 25 984 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Első Lánckerékvédő - KX250F 2013-16

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Első Lánckerékvédő - KX250F 2013-16 a motorosok és motorsport szerelmeseinek kifejlesztett prémium kiegészítő. Ez a lánckerékvédő speciálisan a 2013-2016 közötti KX250F modellekhez készült, így tökéletesen illeszkedik a Kawasaki e nagyszerű sorozatához.

Termékjellemzők:

  • Anyag: A PRO-CARBON RACING lánckerékvédő kiváló minőségű karbon kompozitból készült, amely biztosítja a maximális tartósságot és ellenállást a különböző környezeti hatásokkal szemben.
  • Design: Az aerodinamikus kialakítás és a szénszálra jellemző elegáns fekete szín kombinációja nemcsak esztétikailag nyújt prémium megjelenést, hanem a funkcionalitás terén is kiemelkedik.
  • Védelem: Hatékonyan védi a láncot és a lánckereket a sártól, kövektől, és más út közbeni szennyeződésektől, növelve ezzel az alkatrészek élettartamát és teljesítményét.
  • Könnyű felszerelhetőség: Az egyszerűen felszerelhető rendszer lehetővé teszi, hogy bárki könnyedén cserélje és telepítse a védőt, így nem igényel különösebb műszaki tudást.
  • Súly: A könnyű karbon kompozit anyagnak köszönhetően a termék súlya minimális, ami nem növeli meg jelentősen a motor össztömegét, így megőrzi a motor optimális teljesítményét és kezelhetőségét.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING termékeit?

A PRO-CARBON RACING híres a motorsport területén használt csúcstechnológiás termékeiről. A márka elkötelezett a legmagasabb minőségi színvonal és innováció iránt, amivel a motorosok igényeit kívánják kiszolgálni. A Kawasaki KX250F 2013-16 modellekhez készült lánckerék védő csak egyike a számos kiváló terméknek, amelyek hozzájárulnak a motor teljesítményének optimalizálásához és a versenyzési élmény fokozásához.

Kombinációk és kompatibilitás:

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Első Lánckerékvédő tökéletesen kombinálható más PRO-CARBON RACING termékekkel, mint például a motorburkolatokkal és más védőelemekkel. A termék kompatibilis minden KX250F 2013-16 modellel, biztosítva ezzel a teljes körű védelmet és a motor optimális működését.

Összességében a PRO-CARBON RACING Kawasaki Első Lánckerékvédő - KX250F 2013-16 egy elengedhetetlen tartozék minden motoros számára, aki szeretne gondoskodni motorja védelméről és teljesítményéről. Bármilyen terepen is használja motorját, ez a prémium minőségű lánckerékvédő hosszú távú védelmet és megbízhatóságot nyújt, amit minden motoros értékelni fog.

Cikkszám: 759644
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges