PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védelem - 2016-18 FX 450

Gyártó:
Cikkszám:
760105

84899.999999

66850.3937

84 900 Ft

Nettó: 66 850 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védelem - 2016-18 FX 450

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védelem - 2016-18 FX 450

A motorozás szerelmesei tudják, hogy a megfelelő védelem elengedhetetlen a motor hatékonysága és tartóssága szempontjából. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védelem épp erre szolgál. Ez a kiváló minőségű kipufogó védelem kifejezetten a 2016-18 FX 450 modellhez lett tervezve, és optimális védelmet nyújt a kipufogórendszer számára.

Kiváló Minőségű Anyagok

A PRO-CARBON RACING termékei mindig is kimagasló minőséget képviseltek, és ez a kipufogó védelem sem kivétel. A védelem könnyű és tartós szénszálas anyagból készül, amely nem csak a fizikai behatásokkal szemben ellenálló, hanem a hővel szemben is kitűnő védelmet nyújt. A szénszálas anyag könnyűsúlyának köszönhetően nem növeli jelentősen a motor tömegét, így nem befolyásolja a teljesítményt.

Speciális Tervezés

Ez a kipufogó védelem kifejezetten a Husqvarna 2016-18 FX 450 modellekhez lett tervezve. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik és maximális védelmet nyújt a kipufogórendszer számára. A speciálisan kialakított forma garantálja, hogy a védelem szorosan illeszkedjen, és ne mozduljon el akár kemény terepen való motorozás közben sem.

Egyszerű Telepítés

A PRO-CARBON RACING kipufogó védelem telepítése rendkívül egyszerű, nem igényel különleges szerszámokat vagy technikai szakértelmet. Az előkészített furatok és rögzítési pontok lehetővé teszik, hogy gyorsan és hatékonyan felszerelhető legyen, így pillanatok alatt készen áll a használatra.

Megbízhatóság és Tartósság

A szénszálas anyag és a precíz tervezés kombinációja egy olyan védelemet eredményez, amely rendkívül megbízható és tartós. Akár versenyző, akár hobbimotoros vagy, a PRO-CARBON RACING kipufogó védelme hosszú távon biztosítani fogja a motorod védelmét és hatékonyságát.

Elegáns Dizájn

Nem utolsósorban a kipufogó védelem elegáns megjelenése is figyelemreméltó. A szénszálas anyag modern és sportos megjelenést kölcsönöz a motorodnak, amivel garantáltan kitűnsz majd a tömegből.

Összefoglalva, a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védelem a legjobb választás azoknak, akik szeretnék maximálisan megvédeni motorjuk kipufogórendszerét anélkül, hogy befolyásolnák a teljesítményt. Könnyű telepítés, tartós anyagok, speciális tervezés – mindez egyetlen termékben, amely tökéletesen illeszkedik a 2016-18 FX 450 modellhez. Ne várj tovább, szerezd be most, és élvezd a biztonságos motorozást!

Cikkszám: 760105
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges