PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - TE 200 2016-17

Gyártó:
Cikkszám:
760077

94800.000011

74645.6693

94 800 Ft

Nettó: 74 646 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - TE 200 2016-17

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - TE 200 2016-17

Fedezd fel a legkiválóbb minőségű PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő termékünket, amelyet speciálisan a TE 200 2016-17 modellekre fejlesztettek ki. Ez a haspáncél nem csupán a motorkerékpárokhoz tartozó alkatrész, hanem egy olyan elengedhetetlen védelem, amely megóvja a motort a legkeményebb terepviszonyok között is. Ideális választás mindazok számára, akik fontosnak tartják motorkerékpárjuk védelmét és teljesítményét.

Termékleírás

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő a legújabb anyagtechnológiát használva készült, ami kiemelkedő tartósságot és szilárdságot nyújt. Finoman kidolgozott karbonból gyártották, amely könnyű, mégis rendkívül ellenálló. Az optimális tervezés eredményeként ez a kartervédő megvédi a motort az ütésektől, kövektől, és egyéb külső behatásoktól, amelyek egy kemény terepen való közlekedés során érhetik.

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőségű karbon anyagból készült: A haspáncél ultrakönnyű és rendkívül tartós, így nem növeli jelentősen a motorkerékpár súlyát, de maximális védelmet nyújt.
  • Speciális tervezés Husqvarna TE 200 2016-17 modellekhez: Ez a termék pontosan illeszkedik a TE 200 2016-17 modellekhez, így biztosítva a tökéletes passzolást és maximális védelmet.
  • Egyszerű telepítés: A kartervédő könnyen felszerelhető, nincs szükség különleges szerszámokra vagy szakértelemre.
  • Széleskörű védelem: Megvédi a motorkerékpár karterét a külső behatásoktól, így meghosszabbítva a motor élettartamát.
  • Modern és esztétikus kialakítás: A karbon anyag elegáns megjelenést kölcsönöz a motornak, miközben maximális védelmet biztosít.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING kartervédőt?

A motorosok számára elengedhetetlen a megfelelő védelem. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő mindazoknak ajánlott, akik szeretnének biztosra menni, és nem akarják, hogy a motorjuk egy véletlen baleset következtében sérüljön. A kartervédő jelentős előnyökkel jár, mivel nemcsak védelmet nyújt, hanem növeli a motorkerékpár teljesítményét is. A megbízhatóság és az élettartam növekedése által hosszú távon megtérülő befektetés.

Ezt a terméket a PRO-CARBON RACING gyártotta, amely a motorászati alkatrészek piacán már régóta ismert és elismert márka. Garantálják a legmagasabb minőséget és a leginnovatívabb megoldásokat.

Rendelj most!

Ne habozz, rendeld meg most a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédőt, és biztosítsd be motorkerékpárod védelmét a legkeményebb körülmények között is! Webshopunkban gyors és biztonságos vásárlási folyamat vár rád, valamint gyors kiszállítás, hogy minél hamarabb élvezhesd új kartervédődet.

Cikkszám: 760077
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges