PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél - TC 250 2017-18

Gyártó:
Cikkszám:
760071

94499.999976

74409.4488

94 500 Ft

Nettó: 74 409 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél - TC 250 2017-18

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél - TC 250 2017-18

Fedezd fel a PRO-CARBON RACING legújabb haspáncélját, melyet kifejezetten a Husqvarna TC 250 2017-18 modellekhez terveztek. Ez a termék ideális választás mindazoknak, akik komolyabb terepezésre, versenyzésre, vagy egyszerűen maximális védelemre vágynak motorjuk számára. A PRO-CARBON RACING híres a kiváló minőségű szénszálas termékeiről, és ez a haspáncél sem kivétel.

Kiemelkedő tulajdonságok:

  • Prémium minőségű szénszálas építés: Kiváló tartósság és védelem a legszélsőségesebb terepviszonyok között is.
  • Könnyű súly: Nem növeli jelentősen a motor súlyát, megőrizve a teljesítményt és a kezelhetőséget.
  • Pontos illeszkedés: Kifejezetten a Husqvarna TC 250 2017-18 modellekhez tervezett, tökéletesen illeszkedik a motorhoz, anélkül hogy kompromisszumot kellene kötni a védelem terén.
  • Egyszerű telepítés: Az egyszerű, gyors telepítésnek köszönhetően hamar útra kelhet a motorjával.
  • Ellenálló a sérülésekkel szemben: Megvédi a motort a kőfelverődésektől, ütések okozta sérülésektől és más potenciális kártól.

Technikai adatok:

  • Anyag: Szénszálas kompozit
  • Szín: Fekete
  • Kompatibilitás: Husqvarna TC 250 2017-18
  • Gyártó: PRO-CARBON RACING

Egy minőségi haspáncél nélkülözhetetlen a biztonságos terepezéshez és versenyzéshez. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél nem csupán kiváló védelmet nyújt, de a motor esztétikai megjelenését is fokozza. A szénszálas kialakítás modern és professzionális megjelenést biztosít, amely minden motoros szívét megdobogtatja.

A PRO-CARBON RACING már évek óta az egyik vezető gyártó a motoralkatrészek és kiegészítők piacán. Termékeik a legmagasabb szintű mérnöki munkát, innovációt és anyaghasználatot képviselik. Ez a haspáncél is ennek az elhivatottságnak az eredménye, amely maximális védelmet és tartósságot biztosít anélkül, hogy a teljesítményben kompromisszumot kellene kötni.

Amennyiben komolyan veszed a motorozást és fontos számodra a biztonság, akkor a PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél elengedhetetlen tartozék a motorodhoz. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és rendeld meg még ma!

Cikkszám: 760071
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges