PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - TX 300 2017-18

Gyártó:
Cikkszám:
760081

94499.999976

74409.4488

94 500 Ft

Nettó: 74 409 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - TX 300 2017-18

Rendelhető
Rendelhető

Fedezze fel a PRO-CARBON RACING által gyártott kiváló minőségű Kartervédőt a Husqvarna TX 300 2017-18 modellbeihez, amely tökéletes választás a motorosok számára, akik maximális védelmet és tartósságot keresnek off-road kalandjaikhoz.

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate egy ipari minőségű kartervédő, amelyet speciálisan a Husqvarna TX 300 modellekhez terveztek a 2017-18-as évjáratokhoz. A kartervédő célja, hogy megelőzze a motor alsó részének sérüléseit, legyen szó kövekről, ágakról vagy egyéb akadályokról, amelyek károsíthatnák a motor kritikus komponenseit.

Jellemzők:

  • Anyag: Kiváló minőségű karbon. A karbon rendkívül könnyű és erős anyag, amely ellenáll a nagyobb behatásoknak is, így különösen alkalmas off-road használatra.
  • Kialakítás: A PRO-CARBON RACING Kartervédő tökéletesen illeszkedik a Husqvarna TX 300 modelljeihez, megvédve a kartert és az alsó részeket a szennyeződésektől. A precíz kialakításnak köszönhetően nem zavarja meg a motor teljesítményét vagy kezelhetőségét.
  • Könnyű telepítés: Az előfuratoknak köszönhetően a kartervédő gyorsan és egyszerűen felszerelhető anélkül, hogy különösebb szerszámokra lenne szükség.
  • Tartósság: A karbon anyag és a professzionális gyártási folyamat biztosítja, hogy a kartervédő hosszú élettartammal rendelkezzen még extrém körülmények között is.

A PRO-CARBON RACING kartervédők a legjobb választás mindazoknak, akik szeretnék megóvni motorjukat a legkeményebb terepviszonyoktól is. Ez a kartervédő kifejezetten a Husqvarna TX 300 modelljeihez készült, és garantálja a megbízható védelmet és a hosszú távú teljesítményt.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate-et?

  • Kiemelkedő Védelem: A karbon anyag kirívó szilárdsága és könnyűsége révén fokozott védelmet biztosít a motor legfontosabb részeinek.
  • Elegáns Megjelenés: A kartervédő dizájnja nemcsak funkcionalitásban, hanem esztétikában is hozzájárul motorja megjelenéséhez.
  • Márka Megbízhatóság: A PRO-CARBON RACING márkanév a minőségi motoralkatrészek szinonimája, amelyre bátran számíthat bárki.

Ne hagyja, hogy a természet elemei veszélyeztessék motorját! Rendelje meg a PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate-et a mai napon, és élvezze a nyugodt off-road kalandokat a legkiválóbb védelem mellett!

Cikkszám: 760081
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges