PRO-CARBON RACING Honda Motorblokk Fedél - Gyújtásoldali - CRF250 2018-19

Gyártó:
Cikkszám:
758345

47199.999961

37165.3543

47 200 Ft

Nettó: 37 165 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Motorblokk Fedél - Gyújtásoldali - CRF250 2018-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Motorblokk Fedél - Gyújtásoldali - CRF250 2018-19

A PRO-CARBON RACING Honda Motorblokk Fedél - Gyújtásoldali - CRF250 2018-19 az egyik legjobb választás azoknak a motorosoknak, akik megbízható védelmet keresnek motorkerékpárjuk számára. Ez a fedél speciálisan tervezett a Honda CRF250 modellhez, kifejezetten a 2018-2019-es modellekhez illeszkedik. Az oldaldekni védők fontos szerepet játszanak a motor élettartamának meghosszabbításában, mivel hatékonyan védik a belső alkatrészeket a sérülésektől és a kopástól.

Minőség és Tartósság

A PRO-CARBON RACING termékei híresek a kiváló minőségükről és tartósságukról. Ez a motorblokk fedél nem kivétel. Kiváló minőségű karbon kompozit anyagból készül, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Ez az anyag könnyű és erős, ezáltal optimális védelmet nyújt a gyújtásoldali motorkerékpár-alkatrészeknek.

Speciális Tervezés és Illeszkedés

A PRO-CARBON RACING motorblokk fedelének tervezése során különös figyelmet fordítottak a pontos illeszkedésre. Minden fedél pontosan illeszkedik a megadott modellhez, ezzel biztosítva, hogy a telepítés könnyű és gyors legyen. Az illeszkedés precizitása hozzájárul a maximális védelemhez, mivel minden része pontosan fed, így nem maradnak nyitott vagy védtelen területek.

Könnyű Telepítés

A telepítés folyamata rendkívül egyszerű és gyors. A fedél pontos méretezése és tervezése miatt nem szükséges semmilyen speciális szerszám vagy szakmai tudás a telepítéshez. Egyszerűen kövesse a mellékelt útmutatót, és percek alatt kész lesz motorkerékpárja védelme.

Védelem és Megbízhatóság

A motorblokk fedél elsődleges célja a védelem nyújtása. A PRO-CARBON RACING gyújtásoldali fedél hatékonyan véd a kőfelverődésektől, szennyeződésektől és egyéb külső behatásoktól, amelyek károsíthatják a motorkerékpár belső alkatrészeit. Emellett a karbon anyag kiváló hőelvezető tulajdonságai miatt hozzájárul a motor hőmérsékletének optimalizálásához, ezzel növelve a teljesítményt és a megbízhatóságot.

Esztétika és Stílus

Nemcsak funkcionalitásában jeleskedik ez a fedél, hanem esztétikai szempontból is kiváló választás. A karbon kompozit anyag modern és sportos megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak, amely tökéletesen illeszkedik a Honda CRF250 vad és erőteljes vonalvezetéséhez.

Összegzés

Összefoglalva, a PRO-CARBON RACING Honda Motorblokk Fedél - Gyújtásoldali - CRF250 2018-19 a tökéletes választás minden Honda CRF250 tulajdonos számára, aki minőségi és megbízható védelmet szeretne motorkerékpárjához. Könnyű telepítése, kiváló minősége és stílusos megjelenése miatt ez a fedél kiváló befektetés, amely hosszú ideig szolgálja majd tulajdonosát.

Gyártó: PRO-CARBON RACING

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Oldaldekni védő > Gyújtásoldal (bal)

Cikkszám: 758345
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges