PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 450 2019

Gyártó:
Cikkszám:
758463

84899.999999

66850.3937

84 900 Ft

Nettó: 66 850 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 450 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 450 2019

Fedezze fel a legmagasabb minőségű és teljesítményű motorkerékpár-alkatrészek egyike, a PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védő - CRF 450 2019 termékünket. Ez a termék a PRO-CARBON RACING innovációinak és szakértelmének bizonyítéka, akik már régóta ismertek arról, hogy a legjobb minőségű karbon alapanyagokat és technológiákat alkalmazzák a motorkerékpár-alkatrészek gyártásában.

Kiemelkedő védelem: A kipufogó védő célja, hogy maximális védelmet nyújtson a CRF 450 modell 2019-es változata számára. Kiválóan ellenáll a magas hőmérsékletnek és mechanikai sérüléseknek, így megóvja a kipufogórendszert bármilyen körülmények között.

Kiváló minőség és tartósság

A PRO-CARBON RACING kipufogó védők innovatív designjának és kiváló anyagminőségének köszönhetően kimagaslóan tartósak. A karbon szövet használata nem csak esztétikai előnyökkel jár, hanem jelentősen növeli a védő tartósságát és ellenálló képességét is. Ez a védőszövet rendkívül könnyű, mégis erős és strapabíró, ezért ideális választás a sport- és versenymotorkerékpárok számára.

A felszerelés egyszerűsége

A termék kifejlesztése során különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a felszerelést egyszerűvé és gyorssá tegyük. Az előre kifúrt lyukak és a precíz méretezés segítenek abban, hogy a kipufogó védő tökéletesen illeszkedjen a CRF 450 2019-es modelljéhez, így a szerelés minimális időt vesz igénybe.

Specifikációk:

  • Anyaga: Magas minőségű karbon szövet
  • Kompatibilitás: Honda CRF 450 2019
  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Szín: Fekete karbon minta
  • Súly: Könnyű, mégis robusztus kivitel

Előnyök:

  • Megbízható védelem a kipufogórendszer számára
  • Könnyű és erős
  • Esztétikus, modern design
  • Egyszerű felszerelés
  • Tartós és ellenálló a különböző mechanikai és hőterhelésekkel szemben

Ezzel a kipufogó védővel biztosan úgy érzi majd, hogy a motorkerékpárja nem csak védve van, de esztétikailag is kiemelkedik a tömegből. A PRO-CARBON RACING szakértelmének és innovatív technológiáinak köszönhetően biztosítjuk, hogy a termék minden szempontból megfeleljen az elvárásainak.

Ne várjon tovább! Védje motorkerékpárját az egyik legjobban tervezett és gyártott termékkel a piacon. Rendelje meg a PRO-CARBON RACING Honda Kipufogó Védőt még ma, és élvezze a nyugodt motorozást tudva, hogy motorja a legjobb védelem alatt áll!

Cikkszám: 758463
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges