PRO-CARBON RACING Honda Kartervédő - CRF150 2006-19

Gyártó:
Cikkszám:
757913

132700.00003

104488.1890

132 700 Ft

Nettó: 104 488 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Kartervédő - CRF150 2006-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Kartervédő - CRF150 2006-19

Üdvözöljük webshopunkban, ahol széles választékot kínálunk motoralkatrészekből és motorosruházatból! Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING Honda Kartervédőt kifejezetten a 2006-2019 közötti Honda CRF150 modellekhez. Ez a kiváló minőségű, tartós és könnyű haspáncél nem csak hatékonyan védi motorját, hanem a versenyteljesítményt és megjelenést is javítja.

Részletes leírás

A PRO-CARBON RACING kartervédők a legmodernebb anyagokat és gyártási technológiákat használják. Ezek a haspáncélok kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy ellenálljanak a legkeményebb körülményeknek is, miközben megőrzik motorja könnyedségét és agilitását.

A PRO-CARBON RACING Honda Kartervédő főbb jellemzői a következők:

  • Csúcstechnológiás anyagok: A haspáncél szénszálas anyagból készült, amely kivételes szilárdságot és tartósságot biztosít, miközben könnyű marad.
  • Tökéletes illeszkedés: A kartervédő pontosan illeszkedik a Honda CRF150 2006-19 modellre, mely biztosítja a motor maximális védelmét és a könnyű felszerelést.
  • Tartós védelem: A haspáncél kiválóan ellenáll az ütődéseknek, köveknek és más akadályoknak, amelyekkel terepen találkozhat.
  • Aerodinamikus kialakítás: A kartervédő kialakítása minimalizálja a légellenállást, hogy ne befolyásolja a motor teljesítményét.
  • Könnyű telepítés: A haspáncél egyszerűen és gyorsan felszerelhető a mellékelt szerelési útmutatóval és rögzítőkkel.

Ez a PRO-CARBON RACING kartervédő különösen ajánlott mindazoknak a motorosoknak, akik gyakran terepeznek vagy versenyeznek, és szeretnék megóvni Honda CRF150 motorjukat a sérülésektől. A szénszálas anyagok használata lehetővé teszi, hogy a haspáncél hosszú élettartamú legyen, így Önnek nem kell aggódnia a gyakori cserék miatt.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING kartervédőt?

A PRO-CARBON RACING márka híres a kiváló minőségű és megbízható termékeiről. A termékek szigorú minőségellenőrzési folyamatokon mennek keresztül, hogy a legjobbat nyújtsák Önnek. A kartervédők világszerte elismert sportolók és versenyzők által használt és tesztelt termékek.

Ne habozzon tovább! Rendelje meg a PRO-CARBON RACING Honda Kartervédőt - CRF150 2006-19 most, és élvezze a nyugalmat és biztonságot, amit a motorja megérdemel. Látogasson el webshopunkba, és fedezze fel további kiváló minőségű motoralkatrészeinket és motoros ruházatainkat!

Cikkszám: 757913
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges