PRO-CARBON RACING Honda Hátsó féknyeregvédő - Minden CR/CRF 2002-19

Gyártó:
Cikkszám:
758516

37700.000038

29685.0394

37 700 Ft

Nettó: 29 685 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Hátsó féknyeregvédő - Minden CR/CRF 2002-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Hátsó féknyeregvédő - Minden CR/CRF 2002-19

Üdvözöljük Webshopunkban, ahol a legkiválóbb motoralkatrészeket és motoros ruházatokat kínáljuk. Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING Honda Hátsó féknyeregvédőt, amely tökéletes választás minden 2002 és 2019 között gyártott CR és CRF Honda modellekhez.

Prémium minőség és kiváló védelem

A PRO-CARBON RACING az elismert gyártók közé tartozik, akik hosszú évek óta szolgáltatják a legkiválóbb karbonból készült motoralkatrészeket. Ez a hátsó féknyeregvédő nemcsak a príma minőségét tekintve kiemelkedő, hanem az esztétikai megjelenésében is. A karbon anyag rendkívül tartós és könnyű, így biztosítva a maximális védelmet motorod számára, miközben minimalizálja a hozzáadott súlyt.

Speciális kialakítás

Ez a hátsó féknyeregvédő pontosan a CR és CRF modellek igényeihez igazodva készült. Kiemelkedő védelmet nyújt a féknyereged számára, megakadályozva a sérüléseket, legyen szó akár kavicsok, faágak vagy más úti akadályok által okozott károkról. A védő egyszerűen felszerelhető, tökéletesen illeszkedik a Honda motorodhoz.

Legyen biztonságban a motorod

A motorosok számára nemcsak a teljesítmény fontos, hanem a biztonság is. A PRO-CARBON RACING hátsó féknyeregvédő használatával nyugodt szívvel indulhatsz útnak, hiszen biztos lehetsz benne, hogy az egyik legfontosabb komponensed kiváló védelemben részesül. Nem kell aggódnod a terepen történő utazás közben, hiszen ez a védő hatékonyan óvja a féknyeregedet.

Elegáns és professzionális megjelenés

Amellett, hogy funkcionalitásában kiváló, a PRO-CARBON RACING hátsó féknyeregvédő a motorod megjelenését is feldobja. Az elegáns karbon textúra és design professzionális és modern megjelenést kölcsönöz a járművednek, kiemelve a többi alkatrész közül.

Könnyű karbantartás

A karbon anyag könnyen tisztítható és ellenáll a kopásnak, így hosszú élettartamot biztosít. A felszerelése sem igényel különösebb szakértelmet; egyszerűen követve a mellékelt útmutatót, könnyedén a helyére illesztheted, és azonnal használatra kész lesz.

Vásárold meg most!

Ne habozz, hiszen a PRO-CARBON RACING Honda Hátsó féknyeregvédő kiváló áron érhető el webshopunkban. Tekintsd meg további alkatrészeinket és motoros ruházati termékeinket is, amelyekkel még biztonságosabbá és kényelmesebbé teheted az utazásaid.

Cikkszám: 758516
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges