PRO-CARBON RACING Honda Hasplasztik - CRF250 2004-05

Gyártó:
Cikkszám:
757914

132299.999941

104173.2283

132 300 Ft

Nettó: 104 173 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Hasplasztik - CRF250 2004-05

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Hasplasztik - CRF250 2004-05 | Motoralkatrész Webshop | Rezonátorvédők / Haspáncélok

Üdvözöljük a motoralkatrészek és motoros ruházatok webshopjában, ahol minden motoros számára megtalálható a legmagasabb minőségű felszerelés. Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING Honda Hasplasztikját, amely kifejezetten a CRF250 2004-05 modellhez készült. Ez a termék kategóriájában az egyik legkiemelkedőbb, és kifejezetten úgy lett tervezve, hogy maximális védelmet és tartósságot nyújtson a motor alsó része számára.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING Honda Hasplasztikját?

A motorozás során a motor alsó része különösen kitett a szennyeződéseknek, köveknek és egyéb útakadályoknak. Egy strapabíró és megbízható kartervédő ezért elengedhetetlen. A PRO-CARBON RACING termékei híresek a rendkívüli minőségükről és megbízhatóságukról.

  • Anyag: A Honda Hasplasztik magas minőségű carbon anyagból készült, amely ellenálló és könnyű, így nem terheli le feleslegesen a motorját.
  • Tervezés: Az aerodinamikai tervezésnek köszönhetően nemcsak védi a motort, hanem javítja annak teljesítményét is.
  • Könnyű felhelyezés: A termék kialakítása miatt egyszerű és gyors a felhelyezése, így időt takaríthat meg és hamarabb visszatérhet az utakra.
  • Tartósság: A carbon anyag ellenáll a különféle behatásoknak, így hosszú élettartamot biztosít a hasplasztik számára.

PRO-CARBON RACING – megbízható teljesítmény a versenypályákon és azon kívül

A PRO-CARBON RACING elkötelezett a legjobb minőségű motorvédelmi alkatrészek gyártása mellett. Az általuk kínált hasplasztikok és kartervédők világszerte elismertek a versenyzők és motorosok körében egyaránt. A CRF250 2004-05 modellhez készült hasplasztik nemcsak a verseny körülmények között bizonyította hatékonyságát, hanem a mindennapi használat során is kiváló védelmet nyújt.

A motorja alsó része érzékeny és könnyen sérülhet, különösen terepen történő használat során. Egy megbízható kartervédő képes megóvni az olajteknőt és egyéb fontos alkatrészeket a behatásoktól. Az erős, mégis könnyű carbon anyag tökéletes választás ehhez a feladathoz.

Használati tippek és karbantartás

Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze és tisztítsa a hasplasztikot, hogy mindig maximális védelmet nyújtson. A következő tippek segíthetnek abban, hogy a PRO-CARBON RACING Honda Hasplasztikja hosszú távon is megőrizze kiváló állapotát:

  • Rendszeresen törölje le a felületet nedves ruhával a szennyeződések és por eltávolítása érdekében.
  • Ellenőrizze időközönként, hogy a szerelési pontok szorosan és biztonságosan rögzítettek legyenek.
  • Vigyázva tisztítsa, hogy elkerülje az anyag karcolódását vagy károsodását.

A webshopunkban megtalálható további motorvédelmi alkatrészek, ruházatok és egyéb kiegészítők is hozzájárulhatnak motorja védelméhez és teljesítményének növeléséhez. Böngésszen kínálatunkban, és találja meg az ön számára legideálisabb termékeket!

Ne habozzon, szerezze be a PRO-CARBON RACING Honda Hasplasztikját a CRF250 2004-05 modellhez most, és biztosítsa motorjának a szükséges védelmet!

Cikkszám: 757914
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges