PRO-CARBON RACING Honda Engine Case Cover - Gyújtásoldal - CRF450 2017-19

Gyártó:
Cikkszám:
758347

47199.999961

37165.3543

47 200 Ft

Nettó: 37 165 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Engine Case Cover - Gyújtásoldal - CRF450 2017-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Engine Case Cover - Gyújtásoldal - CRF450 2017-19

Ha a motorod védelmére és teljesítményének maximumon tartására törekszel, nem hiányozhat a PRO-CARBON RACING Honda Engine Case Cover - Gyújtásoldal - CRF450 2017-19 a repertoárodból! Kiváló minőségű anyagokból készült, amely garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot. Ez az oldalvédő kifejezetten a Honda CRF450-es modellekhez készült, így tökéletes illeszkedést biztosít.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló karbon anyagminőség: A PRO-CARBON RACING termékei mindig a legjobb minőségű anyagokat használják, így biztos lehetsz abban, hogy ez a motor védő hosszú távon is megóvja a motorodat.
  • Tökéletes illeszkedés: Ez a gyújtásoldali motorvédő kifejezetten a 2017 és 2019 közötti Honda CRF450 modellekhez készült, garantáltan könnyű telepítéssel és optimális védelemmel.
  • Versenyzésre tervezve: A PRO-CARBON RACING termékeit versenyzők fejlesztették versenyzők számára, így ezek a védők a legkeményebb körülmények között is megállják a helyüket.
  • Könnyű súly: A karbon anyagok használatának köszönhetően ez a védő rendkívül könnyű, ami segít minimalizálni az extra súlyt, és megőrzi a motorod agilitását.
  • Elegáns megjelenés: Az elegáns karbon dizájn tökéletesen kiegészíti a motor megjelenését, így nemcsak védelmet nyújt, hanem esztétikai előnyt is biztosít.

Telepítési útmutató:

A telepítés gyors és egyszerű. A pontos illeszkedésnek köszönhetően nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet. Csak kövesd az alábbi lépéseket:

  1. Távolítsd el az eredeti oldalvédőt.
  2. Helyezd fel az új PRO-CARBON RACING Honda Engine Case Cover védőt.
  3. Rögzítsd az új védőt a mellékelt csavarokkal.

Karbantartás:

Ez a karbon védő rendkívül kevés karbantartást igényel. Rendszeresen tisztítsd meg enyhe szappanos vízzel, hogy megőrizze tartósságát és megjelenését.

Összegzés:

A PRO-CARBON RACING Honda Engine Case Cover - Gyújtásoldal - CRF450 2017-19 nem csak egy egyszerű motorvédő, hanem a motorvédelmed csúcsa. Kiváló minőség, tartósság és stílus egyetlen termékben, amelyet a legmagasabb szintű versenyzésre is terveztek. Ne kockáztasd a motorod épségét - válaszd a legjobbat!

Vásárold meg most és élvezd motorod teljes védelmét és továbbfejlesztett megjelenését.

Cikkszám: 758347
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges