PRO-CARBON RACING Honda Első Féktárcsa Védő - Felszerelési Készlettel - Minden CR / CRF modellhez 2004-19

Gyártó:
Cikkszám:
758510

94499.999976

74409.4488

94 500 Ft

Nettó: 74 409 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Első Féktárcsa Védő - Felszerelési Készlettel - Minden CR / CRF modellhez 2004-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Első Féktárcsa Védő - Felszerelési Készlettel - Minden CR / CRF modellhez 2004-19

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Féktárcsa/féknyereg védők > Első féktárcsa védő

Gyártó: PRO-CARBON RACING

A PRO-CARBON RACING Honda Első Féktárcsa Védője egy kiváló minőségű, tartós anyagokból készült termék, melyet speciálisan a Honda CR és CRF modellekhez terveztek. Ez a féktárcsa védő 2004-19 között gyártott modellekkel kompatibilis, így széles körű alkalmazhatóságot biztosít a Honda tulajdonosok számára.

Kiemelkedő védelem és tartósság

Az PRO-CARBON RACING termékei híresek tartósságukról és megbízhatóságukról, és ez a féktárcsa védő sem kivétel. A kiváló minőségű szénszálas anyagok felhasználásával készült védő nemcsak a féktárcsát védi a törmelékektől és az ütésektől, hanem hozzájárul a motorkerékpár esztétikus megjelenéséhez is. A szénszálas anyag alacsony súlya tovább növeli a motor teljesítményét és kezelhetőségét.

Könnyű felszerelés a mellékelt készletnek köszönhetően

A termékhez mellékelt felszerelési készlet minden szükséges alkatrészt tartalmaz, így a telepítés egyszerű és problémamentes lesz. A részletes utasítások és a kiváló tervezés lehetővé teszi, hogy még a kevésbé tapasztalt motorosok is könnyedén felszerelhessék a védőt saját motorjukra.

Stílus és funkcionalitás egy helyen

A PRO-CARBON RACING Honda Első Féktárcsa Védője nemcsak funkcionálisan, hanem esztétikailag is attraktív. Az elegáns szénszálas kivitel kiválóan illeszkedik a modern motorkerékpárok designjához, és biztosítja, hogy motorja kiemelkedjen a tömegből. Emellett a szénszál kiváló korrózióállóságot és hosszú élettartamot biztosít.

Kompatibilitás

Ez a féktárcsa védő speciálisan a Honda CR és CRF modellekhez készült, melyeket 2004 és 2019 között gyártottak. Ez a típusú védő tökéletesen illeszkedik az említett modellek féktárcsájához, és maximális védelmet biztosít számukra kemény terepviszonyok között is.

Összegzés

Összességében a PRO-CARBON RACING Honda Első Féktárcsa Védője egy elengedhetetlen kiegészítő minden Honda CR és CRF tulajdonos számára, akik nemcsak megvédeni szeretnék féktárcsájukat, hanem hozzájárulni motorjuk esztétikus megjelenéséhez is. A könnyű telepítés és a kiváló minőségű anyagok kombinációja lehetővé teszi, hogy hosszú ideig élvezhesse a termék előnyeit.

Cikkszám: 758510
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges