PRO-CARBON RACING Honda Bashplate - CRF250 2006-09

Gyártó:
Cikkszám:
757915

132299.999941

104173.2283

132 300 Ft

Nettó: 104 173 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Bashplate - CRF250 2006-09

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Bashplate - CRF250 2006-09

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Kartervédő

Gyártó: PRO-CARBON RACING

A PRO-CARBON RACING Honda Bashplate kifejezetten a CRF250 modellekhez készült, amelyek 2006-tól 2009-ig gyártottak. Ezt a kartervédőt kiváló minőségű anyagokból tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson a motor fontos alkatrészei számára, miközben megőrzi a könnyű és kompakt kialakítást. Ideális választás mindazon motorosok számára, akik terepen vagy versenyeken használják motorjukat, és szeretnék megóvni a motorjuk alsó részét a súlyos károsodástól.

Jellemzők és előnyök:

  • Magas minőségű karbon: A PRO-CARBON RACING termékek híresek a kivételes minőségükről és tartósságukról. A kartervédő könnyű, de rendkívül erős, amely kiváló védelmet biztosít anélkül, hogy növelné a motor súlyát.
  • Precíz illeszkedés: Ez a bashplate pontosan illeszkedik a CRF250 (2006-09) motorokhoz, garantálva a tökéletes kompatibilitást és egyszerű telepítést.
  • Maximális védelem: Védi a motort a kövektől, sártól és egyéb terepakadályoktól, csökkentve a mechanikai sérülések kockázatát.
  • Esztétikus megjelenés: Karbon anyagának köszönhetően modern és sportos megjelenést kölcsönöz a motornak.

Telepítés: A PRO-CARBON RACING Honda Bashplate telepítése egyszerű és gyors, köszönhetően a precízen megtervezett illeszkedésnek és a mellékelt telepítési útmutatónak. Mindössze néhány alapvető szerszámra van szükség, és percek alatt készen is van.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING termékeit? A PRO-CARBON RACING vállalat többéves tapasztalattal rendelkezik a motorkerékpár-alkatrészek gyártásában, és elkötelezett amellett, hogy a legjobb minőségű termékeket kínálja. A cég termékei különösen népszerűek a versenyzők és terepmotorosok körében, akik a megbízhatóságot és a teljesítményt helyezik előtérbe. A cég termékei szigorú minőségellenőrzési folyamaton mennek keresztül, hogy biztosítsák a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Ha Ön is szeretné a legjobb védelmet biztosítani motorja számára, akkor a PRO-CARBON RACING Honda Bashplate a tökéletes választás. Ne hagyja, hogy a terepviszonyok kárt tegyenek motorjában, válassza a PRO-CARBON RACING minőségi termékeit!

Rendelje meg most, és élvezze a biztonságos és gondtalan motorozás örömét!

Cikkszám: 757915
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges