PRO-CARBON RACING Beta Kuplung Dekni - RR 250/300 2013-17

Gyártó:
Cikkszám:
763231

47199.999961

37165.3543

47 200 Ft

Nettó: 37 165 Ft

PRO-CARBON RACING Beta Kuplung Dekni - RR 250/300 2013-17

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Beta Kuplung Dekni - RR 250/300 2013-17

Az PRO-CARBON RACING termékei kiemelkedő minőségű, könnyű és strapabíró alkatrészek, melyek a motorkerékpár teljesítményének és megjelenésének javítására lettek tervezve. Azok számára, akik imádják a terepmotorozást és szeretnék megóvni kedvenc gépük kuplung oldalát, a Beta Kuplung Dekni ideális választás.

Jellemzők:

  • Prémium anyag: A PRO-CARBON RACING kuplung dekni kiváló minőségű szénszálas (carbon fiber) anyagból készült, mely rendkívüli strapabírást, könnyedséget és hosszú élettartamot biztosít.
  • Speciális védelem: A szénszálas anyag tökéletesen ellenáll a külső mechanikai hatásoknak, így hatékonyan megvédi a motor kuplung oldalát az ütések, karcolások és egyéb sérülések ellen.
  • Könnyű felszerelés: A dekni egyszerűen, gyorsan és stabilan rögzíthető a motorra, nem igényel semmilyen speciális szerszámot vagy szaktudást.
  • Stílusos megjelenés: Az esztétikailag is vonzó szénszálas textúra és a PRO-CARBON RACING logója igazán különleges megjelenést kölcsönöz motorkerékpárjának.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a Beta RR 250/300 modellekhez (2013-2017) fejlesztették, ezáltal tökéletesen illeszkedik azok szerkezetéhez és kialakításához.

Miért erre a termékre essen a választása?

A terepmotorozás kemény és igénybevevő sport, amely során a motor alkatrészei számos veszélynek vannak kitéve. Ebben a közegben különösen fontos, hogy megfelelő védelmet biztosítson gépének. A PRO-CARBON RACING kuplung dekni speciálisan erre a célra lett kifejlesztve, hogy maximális védelmet nyújtson a motor egyik legérzékenyebb részének, a kuplung oldalának.

Emellett a dekni nemcsak védelmet biztosít, hanem súlymegtakarítást is eredményez. A szénszálas anyag ugyanis rendkívül könnyű, így az alkatrész cseréjével a motor teljesítménye is javulhat. Ezen túlmenően az anyag tartóssága hosszú időn keresztül biztosítja a motor védelmét, akár a legkeményebb terepviszonyok között is.

A PRO-CARBON RACING termékek ráadásul rendkívül esztétikusak. A szénszálas textúra nemcsak technológiai szempontból fejlett anyagot jelent, hanem a motor megjelenését is feldobja.

Összegzés:

Ha szeretné motorkerékpárját a legmagasabb szinten védeni, és egyben stílusos megjelenést kölcsönözni neki, a PRO-CARBON RACING Beta Kuplung Dekni - RR 250/300 2013-17 a legjobb választás. Ne habozzon, biztosítsa motorjának a prémium minőségű védelmet és tekintse meg webshopunk további termékeit is!

Cikkszám: 763231
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges