POLISPORT oldal idom - Yamaha WR/YZ (8600000001)

Gyártó:
Cikkszám:
882575
Gyári cikkszám:
8600000001

21700.000034

17086.6142

21 700 Ft

Nettó: 17 087 Ft

POLISPORT oldal idom - Yamaha WR/YZ (8600000001)

  • Fehér
Rendelhető
Rendelhető

A POLISPORT oldal idom - Yamaha WR/YZ (8600000001) kiváló minőségű motoralkatrész, amelyet kifejezetten a Yamaha WR és YZ modellekhez terveztek. Ez az oldalsó idom nemcsak esztétikai javulást kínál, hanem jelentősen növeli a motorkerékpár aerodinamikáját és védelemét is. Az idom kiemelkedő anyagokból és korszerű gyártási technológiákkal készül, biztosítva ezzel a tartósságot és megbízhatóságot minden használati helyzetben.

Az idomok, idomszettek kategóriában elérhető POLISPORT termékek között ez a modell különösen figyelemre méltó a specifikus kialakítása és az átgondolt tervezése miatt. A Yamaha WR és YZ sorozatú motorkerékpárok rendkívül népszerűek a motoros közösségben, főként kivételes teljesítményük és megbízhatóságuk miatt. A POLISPORT oldal idom ezekhez a modellekhez optimálisan illeszkedik, maximalizálva a motorkerékpár sportos és dinamikus megjelenését.

Ez az oldalsó idom kimagasló ellenálló képességgel bír a különféle környezeti hatásokkal szemben. A POLISPORT olyan anyagokat használ a gyártáshoz, amelyek fokozottan ellenállnak az UV sugárzásnak, a hőnek, és a mechanikai sérüléseknek egyaránt. Ezáltal a termék hosszú távon is megőrzi eredeti színét és formáját, anélkül hogy az idő vagy a használat nyomot hagyna rajta.

A POLISPORT oldal idom felszerelése egyszerű és gyorsan elvégezhető, köszönhetően az OEM-hez hasonló pontosságnak. A termék pontosan követi a Yamaha WR/YZ gyári idomainak vonalait és rögzítési pontjait, ezáltal nem igényel semmilyen utólagos módosítást vagy átalakítást. Ez a felszerelési könnyítés ideális választássá teszi mind a hobbi motorosok, mind pedig a profi versenyzők számára.

A webshop specializálódott a motoralkatrészek és -ruházatok értékesítésére, így biztos lehet benne, hogy a vásárolt termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A POLISPORT oldal idom - Yamaha WR/YZ (8600000001) pedig nem kivétel, garantáltan kielégíti a legigényesebb ügyfelek elvárásait is.

Összességében ez az oldalsó idom kiváló befektetés minden Yamaha WR vagy YZ tulajdonos számára, aki szeretné javítani motorkerékpárja megjelenését és funkcionalitását. A POLISPORT termékek minőségi és innovatív megoldásai pedig biztosítják, hogy minden motoros a legjobbat kapja.

Cikkszám: 882575
Gyári cikkszám: 8600000001
#Szín Fehér
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges