POLISPORT Lengőkarvédők (FEKETE * KÉK) 845670000

Gyártó:
Cikkszám:
969773
Gyári cikkszám:
845670000*

18499.999957

14566.9291

18 500 Ft

Nettó: 14 567 Ft

POLISPORT Lengőkarvédők (FEKETE * KÉK) 845670000

  • Fekete
  • Kék
Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük webáruházunkban, amely a minőségi motorkerékpár alkatrészek és ruházat beszerzésére specializálódott. Bemutatjuk Önnek a legújabb POLISPORT lengőkarvédőket (FEKETE * KÉK) 845670000, amelyek kiemelkedő védelmet és tartósságot nyújtanak motorkerékpárjához.

A POLISPORT lengőkarvédőket úgy tervezték, hogy ellenálljanak a legzordabb terepviszonyoknak is, miközben optimalizálják a motorkerékpár esztétikai és funkcionális jellemzőit. Ezek a védők nemcsak megvédik a lengőkart a sérülésektől és kopástól, hanem hozzájárulnak a motorkerékpár hosszabb élettartamához is.

Kulcsfontosságú jellemzők:

  • Tartós anyag: A POLISPORT lengőkarvédők kiváló minőségű műanyagból készülnek, amelyek rendkívül tartósak és időjárásállóak.
  • Színválaszték: A fekete és kék színkombináció feltűnő és stílusos megjelenést biztosít a motorkerékpár számára.
  • Könnyű telepítés: Az egyszerű telepítési folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén felszereljük a védőket.
  • Kompatibilitás: Ezek a lengőkarvédők különféle motorkerékpár modellekhez illeszkednek, különös tekintettel az SX kategóriákra.

A lengőkar egy kritikus alkatrész, amely folyamatosan ki van téve a külső behatásoknak, mint például kavicsok, sár és egyéb terepviszonyok. A POLISPORT lengőkarvédők előnyei közé tartozik, hogy segítenek megőrizni a lengőkar eredeti állapotát, minimálisra csökkentve a karbantartás szükségességét és a javítási költségeket.

Hogyan Válasszuk Ki a Megfelelő Lengőkarvédőt?

A megfelelő lengőkarvédő kiválasztása kulcsfontosságú a motorkerékpár teljesítményének és védelmének optimalizálása érdekében. Elsődleges szempont a kompatibilitás, ami azt jelenti, hogy a védőnek pontosan illeszkednie kell a motorkerékpár modelljéhez. A POLISPORT lengőkarvédők különböző modellekhez alkalmasak, de mindig javasoljuk, hogy ellenőrizze a kompatibilitási listát, mielőtt vásárolna.

Telepítési Útmutató:

  1. Tisztítsa meg a lengőkart a telepítés előtt, hogy eltávolítsa a piszkot és a zsírt.
  2. Helyezze a védőt a lengőkarra, győződve meg arról, hogy pontosan illeszkedik.
  3. Használja a mellékelt rögzítőelemeket a védő biztonságos rögzítéséhez.
  4. Végül ellenőrizze, hogy a védő szorosan helyén marad, és nem mozdul el használat közben.

Miért Válassza a POLISPORT Produkciókat?

A POLISPORT márka kiváló hírnévvel és megbízhatósággal rendelkezik a motorkerékpár alkatrészek piacán. A termékeik szigorú tesztelési és minőségellenőrzési folyamaton mennek keresztül, hogy biztosítsák a legjobb teljesítményt és tartósságot. A POLISPORT lengőkarvédők nem csupán védelmet nyújtanak motorkerékpárjának, hanem hozzájárulnak a biztonságos és élvezetes vezetési élményhez is.

Ne várjon tovább! Védje meg motorkerékpárját a legjobb, minőségi POLISPORT lengőkarvédőkkel! Fedezze fel további kiváló termékeinket is webáruházunkban, és találja meg a tökéletes kiegészítőket motorkerékpárjához.

Cikkszám: 969773
Gyári cikkszám: 845670000*
#Szín Kék
#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták