POLISPORT idomszett - BETA RR 2020 ( 90929 )

Gyártó:
Cikkszám:
874885
Gyári cikkszám:
90929

70200.000062

55275.5906

70 200 Ft

Nettó: 55 276 Ft

POLISPORT idomszett - BETA RR 2020 ( 90929 )

  • Fekete
  • Fehér
Rendelhető
Rendelhető

POLISPORT idomszett - BETA RR 2020 ( 90929 )

A POLISPORT idomszett a legjobb választás, ha szeretnéd felfrissíteni vagy felújítani a motorod külsejét. Ez a speciális szett kifejezetten a BETA RR 2020 modellhez készült, és tartalmazza az összes szükséges alkatrészt, hogy a motorod újra a legszebb formáját hozza.

Termékadatok

  • Gyártó: POLISPORT
  • Termékkategória: Motoralkatrész > Webshop > Idomok, idomszettek > Teljes szettek
  • Modell: BETA RR 2020
  • Termékazonosító: 90929

A POLISPORT márkáról

A POLISPORT egy vezető márka a motoralkatrészek piacán, mely régóta elismert a magas minőségű és tartós termékeiről. A vállalat folyamatosan újít és fejleszti termékeit, hogy a legjobb teljesítményt és megjelenést nyújtsa a motorkerékpárosoknak szerte a világon.

Miért válaszd a POLISPORT idomszettet?

Az idomszett különleges kialakítása és anyagösszetétele biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot, amit a POLISPORT-tól elvárhatunk. Az idomszett tartalmazza az összes szükséges elemet, mint például az első és hátsó sárvédőket, oldalsó burkolatokat és egyéb kapcsolódó elemeket, amelyek tökéletesen illeszkednek a motorra és javítják annak aerodinamikáját.

Főbb Jellemzők

  • Tartósság: A kiváló minőségű anyagok biztosítják a hosszú élettartamot és a kiemelkedő teljesítményt.
  • Precíz illeszkedés: Minden alkatrész pontosan illeszkedik a BETA RR 2020 modellhez, így nem lesz szükség semmilyen módosításra.
  • Könnyű felszerelés: Az idomszett teleszkópos kialakításának köszönhetően egyszerűen és gyorsan telepíthető.
  • Modern dizájn: A POLISPORT termékek mindig a legújabb trendeknek megfelelően készülnek, így a motorod nem csak jól fog működni, de jól is fog kinézni.

Hogyan vásárolhatsz?

Webshopunkban könnyedén és biztonságosan vásárolhatsz. Keresd a POLISPORT idomszett - BETA RR 2020 ( 90929 ) terméket a Motoralkatrész > Webshop > Idomok, idomszettek > Teljes szettek kategóriában, és add hozzá a kosaradhoz. Az egyszerű online fizetési folyamatot követően gyorsan és megbízhatóan szállítjuk a terméket hozzád.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben bármilyen kérdésed van a termékkel kapcsolatban, ne habozz kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal. Tapasztalt kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre és segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldást.

Cikkszám: 874885
Gyári cikkszám: 90929
#Szín Fekete
#Szín Fehér
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges