POLISPORT Gyújtásdekni védő - FEKETE - Yamaha YZ 125 2005 -2018

Gyártó:
Cikkszám:
694570
Gyári cikkszám:
8464400001

13099.999962

10314.9606

13 100 Ft

Nettó: 10 315 Ft

POLISPORT Gyújtásdekni védő - FEKETE - Yamaha YZ 125 2005 -2018

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

POLISPORT Gyújtásdekni védő - FEKETE - Yamaha YZ 125 2005 -2018

A motorozás nemcsak egy hobbi, hanem egy életstílus. Ahhoz, hogy hosszú távon élvezhessük ezt a szenvedélyt, elengedhetetlen a motor megfelelő védelme és karbantartása. A POLISPORT Gyújtásdekni védő, mely kifejezetten a 2005-2018 közötti Yamaha YZ 125 modellekhez készült, kimagasló minőséget és védelmet nyújt a motor legfontosabb alkatrészeinek.

Kiemelkedő védelem

A gyújtásdekni olyan motoralkatrész, amely különösen sérülékeny a terepen való motorozás során. Az apró kavicsok, törmelékek és egyéb szennyeződések komolyan károsíthatják ezt az alkatrészt. A POLISPORT Gyújtásdekni védő kiváló szolgáltatást nyújt ezen veszélyek ellen, mivel strapabíró anyagból készült, amely állja a legkeményebb igénybevételeket is.

Polisport brand megbízhatósága

A Polisport márkanév régóta egyet jelent a megbízhatósággal és a minőséggel. Azok a motorosok, akik a Polisport termékeit választják, biztosak lehetnek abban, hogy a legmagasabb szintű védelmet kapják. A Polisport termékek nemcsak a gyakorlati hasznosságukban kiválóak, hanem esztétikailag is tökéletesen illeszkednek a motorokhoz.

Könnyű felszerelés

A POLISPORT Gyújtásdekni védő tervezésekor külön figyelmet fordítottak arra, hogy az könnyen és gyorsan felszerelhető legyen. A termék minden szükséges szerelési kiegészítővel együtt érkezik, részletes útmutatót mellékelve, így bárki könnyedén elvégezheti a telepítést.

Kiváló illeszkedés

A termék tökéletesen illeszkedik a 2005-2018 közötti Yamaha YZ 125 motorokhoz, megőrizve a motor eredeti vonalait és funkcionalitását. Ez nemcsak esztétikailag előnyös, hanem a motor teljesítményét sem befolyásolja negatívan.

Hosszú élettartam

A POLISPORT Gyújtásdekni védő magas minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú távú használhatóságot. Ellenáll az időjárási viszontagságoknak, a mechanikai hatásoknak és a kémiai anyagoknak is, így hosszú élettartamot garantál.

Stílus és funkció együtt

A termék fekete színben kapható, amely elegánsan illeszkedik minden színű motorkerékpárhoz. Az esztétikai szempontok mellett a védő maximális funkcionalitást is nyújt, így a motorosok nyugodtan és magabiztosan indulhatnak útnak, tudva, hogy motorjuk védve van a külső hatásoktól.

Összegzés

Összességében a POLISPORT Gyújtásdekni védő egy kitűnő választás minden Yamaha YZ 125 tulajdonos számára, aki maximális védelmet és tartósságot szeretne biztosítani motorjának. A termék nemcsak a legfrissebb technológiai újításokat alkalmazza, hanem esztétikailag is kimagasló. Ha te is szeretnéd megóvni motorod legfontosabb alkatrészeit és hosszú távon élvezni a motorozást, válaszd a POLISPORT Gyújtásdekni védőt!

Cikkszám: 694570
Gyári cikkszám: 8464400001
#Szín Fekete
Állapot Új
Anyag HDPE
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges