POLISPORT Gyújtásdekni védő - FEKETE - KTM Husqvarna EXC-F XCF-W FREERIDE FE 250 350 2012 - 2017

Gyártó:
Cikkszám:
694550
Gyári cikkszám:
8461300001

13099.999962

10314.9606

13 100 Ft

Nettó: 10 315 Ft

POLISPORT Gyújtásdekni védő - FEKETE - KTM Husqvarna EXC-F XCF-W FREERIDE FE 250 350 2012 - 2017

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

A POLISPORT Gyújtásdekni védő nemcsak a motorod megjelenését fokozza, hanem védelmet is nyújt a gyújtás oldali alkatrészek számára. Ez az alacsony súlyú, rendkívül strapabíró alkatrész kifejezetten a KTM Husqvarna EXC-F XCF-W FREERIDE FE 250 350 2012 - 2017 modellekhez lett tervezve.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőség: A POLISPORT termékei híresek a magas minőségről és tartósságról. Ez alól a gyújtásdekni védők sem kivételek. A legkorszerűbb anyagok felhasználásával készülnek, amelyek hosszú élettartamot garantálnak.
  • Könnyű telepítés: Az egyedi tervezés révén a gyújtásdekni védők könnyen felszerelhetők, nem igényelnek speciális szerszámokat vagy szakértelmet.
  • Megbízható védelem: Védi a gyújtás alkatrészeit a sárral, szennyeződésekkel és sérülésekkel szemben, amelyek a terepmotorozás során jelentkezhetnek.
  • Esztétika: A fekete szín elegáns és modern megjelenést biztosít, harmonikusan illeszkedik a motor többi részéhez.
  • Könnyű karbantartás: Anyagának köszönhetően gyorsan és könnyedén tisztítható, ami megkönnyíti a rendszeres karbantartást.

Ez a gyújtásdekni védő nem csupán a motorod mechanikai állapotát őrzi meg, hanem hozzájárul a motor élettartamának meghosszabbításához is. A POLISPORT egy olyan márka, amely a motorosok között világszerte elismerést szerzett. Innovatív megoldásaik és elkötelezett tervezőik révén olyan termékeket hoznak létre, amelyek bármilyen körülmények között megbízhatóak.

Kompatibilitás:

Ez az alkatrész kifejezetten a KTM Husqvarna EXC-F XCF-W FREERIDE FE 250 350 2012 - 2017 modellekhez lett kifejlesztve, így biztos lehetsz benne, hogy tökéletesen illeszkedik.

Miért válaszd a POLISPORT termékeit?

A POLISPORT termékei tökéletes megoldást nyújtanak mindazok számára, akik komolyan veszik a motorjuk védelmét és megjelenését. Legyen szó amatőr vagy profi motorosról, ezek a termékek minden igényt kielégítenek. A POLISPORT csapata folyamatosan fejleszti termékeit, hogy megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak, és bármilyen szituációban helytálljanak.

Összefoglalva, a POLISPORT Gyújtásdekni védő kiváló választás a motor tulajdonosok számára, akik szeretnék biztosítani gépük védelmét és hosszú élettartamát. A minőségi anyaghasználat, az egyszerű telepítés és a megbízható védelem mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a termék valóban kiemelkedő legyen a piacon.

Ne hagyd, hogy a gyújtás oldali alkatrészek sérüljenek, gondoskodj róla megfelelő védelemmel, és válaszd a POLISPORT termékét a maximális biztonság érdekében!

Cikkszám: 694550
Gyári cikkszám: 8461300001
#Szín Fekete
Állapot Új
Anyag HDPE
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges