PIVOT WORKS Swingarm Bearing Kit PWSAK-H05-521

Gyártó:
Cikkszám:
972502
Gyári cikkszám:
PWSAK-H05-521

45200.000024

35590.5512

45 200 Ft

Nettó: 35 591 Ft

PIVOT WORKS Swingarm Bearing Kit PWSAK-H05-521

Rendelhető
Rendelhető

PIVOT WORKS Swingarm Bearing Kit PWSAK-H05-521

A PIVOT WORKS nevű vállalat híres innovációiról és a motorkerékpár alkatrészek piacán betöltött vezető szerepéről. A Swingarm Bearing Kit PWSAK-H05-521 tökéletes példája annak, hogy milyen szintű minőséget várhatunk el tőlük. Ez a csapágykészlet az egyik legjobb választás az Ön motorkerékpárjához, különösen a teljesítmény és tartósság szempontjából.

A termék kategóriája Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX, és a motorosok egyik legnépszerűbb alkatrésze. Valódi élvezetet nyújt a felhasználóknak a megnövelt kezelhetőséggel és stabilitással, amiket ezek a prémium minőségű csapágyak nyújtanak.

Miért válassza a PIVOT WORKS Swingarm Bearing Kit PWSAK-H05-521

  • Kiváló Minőség: A PIVOT WORKS a legmagasabb minőségi szabványokat követi a termékei gyártása során. A csapágyak prémium anyagokból készülnek, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a kimagasló teljesítményt.
  • Teljes Készlet: A csomag tartalmazza az összes szükséges csapágyat, tömítést és egyéb alkatrészt, amik a könnyű és gyors telepítéshez szükségesek. Ezáltal időt és energiát takaríthat meg.
  • Könnyű Telepítés: Részletes útmutató és minden szükséges kellék a projekt kezdete előtt biztosítja a sima és problémamentes telepítést.
  • Megfizethető Ár: A PIVOT WORKS termékei nemcsak kiváló minőséget kínálnak, hanem kedvező áron is elérhetők. Ez a csapágykészlet hosszútávon is pénzt takarít meg, mivel ritkábban lesz szüksége cserére.

Tulajdonságok és Technikai Adatok

  • Gyártó: PIVOT WORKS
  • Termék: Swingarm Bearing Kit PWSAK-H05-521
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Kategorizálás alatt > SX
  • Anyag: Prémium minőségű acél és tömítések
  • Kompatibilitás: Számos motorkerékpár modellel kompatibilis, pontos részletekért kérjük ellenőrizze a gyártó specifikációit.
  • Telepítési útmutató: Tartalmazza

Összefoglalva, a PIVOT WORKS Swingarm Bearing Kit PWSAK-H05-521 egy olyan termék, amely minden motoros számára kiváló választás lehet, aki szeretné javítani motorkerékpárja teljesítményét és stabilitását. Nem csak hogy növeli a motorkerékpár élettartamát, hanem kényelmessé és biztonságossá is teszi a használatát. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy a legjobb alkatrészekkel szerelje fel motorját!

Cikkszám: 972502
Gyári cikkszám: PWSAK-H05-521
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges