PC RACING Bukósisak Mohawk PCHM

Gyártó:
Cikkszám:
977919
Gyári cikkszám:
PCHM

9999.999939

7874.0157

10 000 Ft

Nettó: 7 874 Ft

PC RACING Bukósisak Mohawk PCHM

Rendelhető
Rendelhető

A PC RACING Bukósisak Mohawk PCHM egy prémium minőségű motoros bukósisak, amelyet főként a sebesség és a stílus szerelmeseinek terveztek. Ez a különleges bukósisak nemcsak a maximális védelmet biztosítja, hanem modern és agresszív kinézetével is kiemelkedik a tömegből.

Kiemelkedő Védelmi Technológia

A PCHM modell a legújabb biztonsági előírásoknak megfelelően készült, kiváló minőségű anyagok felhasználásával. A polikarbonát héjazat könnyű, de rendkívül erős, így tökéletes védelmet nyújt mindenféle körülmények között. A sisak belseje párnázott, és a speciális bélésanyagok révén kényelmes illeszkedést biztosít.

Stílus és Kényelem

A PC RACING Bukósisak Mohawk PCHM fehér és fekete színkombinációval, valamint egy dinamikus mohawk díszítéssel rendelkezik, amely egyedivé teszi viselőjét a motoros közösségben. A szellőzőrendszer optimalizált, így a hosszú utazások során is friss és száraz marad.

További Funkciók és Jellemzők

  • Levétel és Tisztítás: A bélés teljesen kivehető és mosható, ami könnyű tisztítást biztosít.
  • Állítható Pánt: Az állítható pántok révén a sisak személyre szabható, ami növeli a használati kényelmet és a biztonságot.
  • Légáramlás: A sisak kiváló szellőzési rendszerrel van ellátva, több be- és kimeneti szellőzővel, így a motoros hűvösen és kényelmesen érzi magát hosszú utakon is.
  • UV Védelem: A plexi UV szűrővel van ellátva, ami védelmet nyújt a káros napsugarak ellen.

Bátran Válaszd a PC RACING Bukósisak Mohawk PCHM Modellt

Összefoglalva, a PC RACING Bukósisak Mohawk PCHM remek választás mindazok számára, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a biztonság és a stílus között. A prémium anyagok, a modern dizájn és a kiváló védelmi technológia egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a bukósisak a legjobb választás legyen a piacon.

Ne habozzon, válassza a PC RACING-t, és emelje új szintre motorozási élményét ezzel a kiváló bukósisakkal!

Cikkszám: 977919
Gyári cikkszám: PCHM
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges