P-TECH PK014B műanyag alja

Gyártó:
Cikkszám:
872285

13799.999959

10866.1417

13 800 Ft

Nettó: 10 866 Ft

P-TECH PK014B műanyag alja

Rendelhető
Rendelhető

A P-TECH PK014B műanyag alja a legjobb választás minden motorrajongó számára, aki védeni szeretné motorját az extrém terepi körülmények között is. Ez a motoralkatrész a legújabb technológiával készült, hogy maximális védelmet biztosítson a motornak a sérülésektől, törmeléktől és egyéb külső hatásoktól. A P-TECH egy megbízható név a motorsport területén, és ez a termék nem okoz csalódást sem a minőség, sem a teljesítmény terén.

Az ultramagas minőségű műanyag használata garantálja a tartósságot és a rugalmasságot, ami szükséges a kemény terep leküzdéséhez. A P-TECH PK014B műanyag alj kialakítása ergonomikus, amely lehetővé teszi a könnyű felszerelést és a legmagasabb szintű védelem biztosítását anélkül, hogy befolyásolná a motor teljesítményét.

Ez az alkatrész gyorsan és könnyen telepíthető, és kompatibilis a legtöbb motormodellel. A speciális kialakításának köszönhetően ellenáll a legkeményebb körülményeknek is, legyen szó off-road versenyzésről vagy egyszerű terepmotorozásról. Az alj célja a motor alsó részének védelme, így megakadályozza a motorblokk, az olajteknő és egyéb fontos alkatrészek sérülését.

A P-TECH PK014B számos előnnyel rendelkezik:

  • Könnyű telepítés: Nem szükséges különleges eszközök vagy szaktudás.
  • Erős és tartós anyag: Hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít.
  • Optimális védelem: Hatékonyan védi a motort a sérülésektől és a törmeléktől.
  • Univerzális illeszkedés: Kialakítása révén kompatibilis a legtöbb motormodellel.
  • Esztétikus megjelenés: Fekete színű kivitel, amely esztétikusan illeszkedik a motorhoz.

Az off-road motorosok számára különösen fontos, hogy a motorjuk jól védett legyen a sérülésektől. Ebben az esetben a P-TECH PK014B műanyag alja a tökéletes választás, mivel maximális védelmet nyújt anélkül, hogy felesleges súlyt adna a motorhoz. Ez az alkatrész segít fenntartani a motor agilitását és teljesítményét, miközben védi azt a komolyabb károktól.

Összefoglalva, a P-TECH PK014B műanyag alja nemcsak egy funkcionális és praktikus kiegészítő, hanem egy létfontosságú védelem a motor számára. Ha hosszú távú megbízhatóságot keresel és szeretnéd megvédeni a motorodat a legkeményebb terepviszonyok között is, akkor ez a termék a legjobb választás.

Rendeld meg most a P-TECH PK014B műanyag alját a webshopunkról, és élvezd a problémamentes motorozást!

Cikkszám: 872285
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges