P-TECH PK002B műanyag alja

Gyártó:
Cikkszám:
872281

13799.999959

10866.1417

13 800 Ft

Nettó: 10 866 Ft

P-TECH PK002B műanyag alja

Rendelhető
Rendelhető

A P-TECH PK002B műanyag alja egy kiváló minőségű és rendkívül tartós motoralkatrész, amely kifejezetten azok számára lett tervezve, akik szeretnék megvédeni motorjukat az utak durva körülményeitől. Ez az aljzat védelmet nyújt a motor alsó részei számára, megakadályozva a kőfelverődéseket, sár és egyéb szennyeződések bejutását, amelyek károsíthatják a motor kritikus elemeit.

A P-TECH márkával nem kell kompromisszumot kötnöd a minőség és megbízhatóság terén. A P-TECH PK002B műanyag alj gyártásához használt anyagok strapabíróak és könnyűek, így gondoskodnak arról, hogy a motorod mindig maximális teljesítményt nyújtson. Az aljzat kialakításának köszönhetően könnyen felszerelhető, és pontosan illeszkedik a motorkerékpár szerkezetéhez, biztosítva a stabilitást és biztonságot a legextrémebb körülmények között is.

Ez a termék különösen ajánlott azoknak a motorosoknak, akik gyakran járnak nehéz terepeken, ahol a motor maximális védelme elengedhetetlen. Az alacsony tömeg és a nagy teherbírás kombinációja hozzájárul a hosszabb élettartamhoz, és megakadályozza az alkatrészek korai kopását.

Termékjellemzők:

  • Kiváló minőségű műanyag - Kiváló ellenállóképességgel bír a külső behatásokkal szemben, így hosszú élettartamot garantál.
  • Könnyű súly - A könnyű konstrukció minimalizálja a súlyt, miközben maximális védelmet nyújt.
  • Könnyű telepítés - Az egyszerű felszerelési mechanizmus lehetővé teszi a gyors és biztonságos telepítést.
  • Átfogó védelem - Az aljzat kialakítása biztosítja, hogy a motorkerékpár minden kritikus része védve legyen a szennyeződésektől és sérülésektől.
  • Kompatibilitás - Számos motorkerékpár modellel kompatibilis, így széles körben használható.

Ezenkívül a P-TECH PK002B műanyag alja olyan dizájnnal rendelkezik, amely nemcsak funkcionális, hanem esztétikus is, így a motorod kiváló megjelenést nyújt minden helyzetben. A P-TECH márkanév pedig garancia a minőségre, amelyet motorosok szerte a világon elismernek és szeretnek.

Ne hagyd, hogy motorod védtelen legyen a durva külső hatásokkal szemben. Válaszd a P-TECH PK002B műanyag alját, és élvezd a nyugodt motorozást, tudván, hogy a motorod minden fontos része biztonságban van.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges