P-TECH Hátsó féktárcsa védő KTM EXC / Husqvarna TE 2024 TPK009

Gyártó:
Cikkszám:
993212
Gyári cikkszám:
TPK009

47899.999958

37716.5354

47 900 Ft

Nettó: 37 717 Ft

P-TECH Hátsó féktárcsa védő KTM EXC / Husqvarna TE 2024 TPK009

Rendelhető
Rendelhető

P-TECH Hátsó féktárcsa védő KTM EXC / Husqvarna TE 2024 TPK009

Üdvözöljük motoralkatrész webshopunkban! Örömmel mutatjuk be a P-TECH által gyártott hátsó féktárcsa védőt a KTM EXC és Husqvarna TE 2024 modellekhez, kód: TPK009. Ez az alkatrész kifejezetten a motorosok számára készült, akik nagy figyelmet fordítanak járművük biztonságára és teljesítményére.

Termék jellemzők

  • Minőségi anyagok: A P-TECH mérnöki precizitással tervezett és tesztelt terméke, amely magas minőségű anyagból készült, hogy ellenálljon a legkeményebb útviszonyoknak is.
  • Teljes védelem: Ez a hátsó féktárcsa védő kiváló védelmet nyújt törmelékek, kövek és egyéb útszennyeződések ellen, amelyek károsíthatják a féktárcsát.
  • Ergonomikus kialakítás: A termék könnyen felszerelhető, anélkül, hogy bármilyen különleges szerszámot vagy szakértelmet igényelne. A kiváló illeszkedés biztosítja, hogy a féktárcsa maximális védelmet kapjon.
  • Könnyű, de tartós konstrukció: Az anyagválasztásnak köszönhetően a védő könnyű, de rendkívül tartós, így nem növeli jelentős mértékben a motor súlyát.

Előnyök

A P-TECH hátsó féktárcsa védő használatával számos előnyhöz jut. Ezek közé tartozik a féktárcsa hosszabb élettartama, a javítási költségek csökkentése valamint a motor jobb teljesítménye a technikai kihívásokkal teli terepen.

Az alkatrészt kifejezetten a KTM EXC és Husqvarna TE 2024-es modellekhez tervezték, ami garantálja a tökéletes kompatibilitást és a gördülékeny használatot.

Felszerelési útmutató

A hátsó féktárcsa védő felszerelése egyszerű és gyors.

  1. Távolítsa el a régi védőt (ha van).
  2. Győződjön meg róla, hogy a féktárcsa tiszta és sértetlen.
  3. Helyezze fel az új P-TECH védőt a féktárcsára.
  4. Biztosítsa, hogy a védő megfelelően van rögzítve és nem mozdul el.

Miért válassza a P-TECH-et?

A P-TECH híres a motoros alkatrészek piacán kiváló minőségű és tartós termékeiről. Amikor a P-TECH hátsó féktárcsa védőt választja, biztos lehet benne, hogy egy prémium terméket kap, amelyet úgy terveztek, hogy hosszú élettartamú legyen és megbízható védelmet nyújtson a legextrémebb körülmények között is.

Ne hagyja ki ez a kivételes lehetőséget! Rendelje meg most a P-TECH hátsó féktárcsa védőt és biztosítsa be motorját a legjobb védelemmel, amire csak szüksége lehet!

Cikkszám: 993212
Gyári cikkszám: TPK009
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges