OJ ATMOSFERE METROPOLITANE s.r.l. Lábtakaró PRO JFL-TF

Cikkszám:
921224
Gyári cikkszám:
JFL-TF

55199.999963

43464.5669

55 200 Ft

Nettó: 43 465 Ft

OJ ATMOSFERE METROPOLITANE s.r.l. Lábtakaró PRO JFL-TF

Rendelhető
Rendelhető

OJ ATMOSFERE METROPOLITANE s.r.l. Lábtakaró PRO JFL-TF - Az elengedhetetlen kiegészítő minden motoros számára!

Az OJ ATMOSFERE METROPOLITANE híres gyártó legújabb innovációját bemutatjuk: a Lábtakaró PRO JFL-TF modellt. Ez a lábtakaró különösen ideális azoknak a motorosoknak, akik szeretnék megvédeni magukat a hideg és nedves időjárási körülmények között. A Lábtakaró PRO JFL-TF az egyik legkeresettebb termékünk a Motoralkatrész Must have kategóriájában.

Kiemelkedő tulajdonságok:

  • Prémium anyaghasználat: A lábtakaró magas minőségű, vízálló és szélálló anyagból készült, amely garantálja a tartósságot és hosszú élettartamot.
  • Ergonomikus kialakítás: Az OJ ATMOSFERE METROPOLITANE különös figyelmet fordított arra, hogy a lábtakaró kényelmesen illeszkedjen és könnyen használható legyen, lehetővé téve a motorosok teljes mozgásszabadságát.
  • Hőszigetelés: A lábtakaró belső rétege kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, mely megakadályozza a hideg levegő bejutását.
  • Könnyű felszerelhetőség: A terméket olyan rögzítő rendszerekkel látták el, amelyek segítségével pillanatok alatt felszerelhető és levehető a motorra.
  • Stílusos dizájn: Az elegáns és modern kinézet biztosítja, hogy a lábtakaró nemcsak funkcionális, hanem esztétikus is legyen.

Miért válaszd az OJ ATMOSFERE METROPOLITANE Lábtakaró PRO JFL-TF-et?

Amikor motorozol, az időjárás viszontagságai komoly kihívások elé állíthatnak. Az OJ ATMOSFERE METROPOLITANE Lábtakaró PRO JFL-TF azonban mindent megtesz azért, hogy a legnagyobb kényelmet és védelmet nyújtsa számodra. Akár hosszú távon motorozol, akár csak a városban közlekedsz, ez a lábtakaró tökéletes társad lesz az úton. A termék minőségi anyagai és kifinomult kialakítása garantálja, hogy a motorod lábtakarója mindig kiváló állapotban és funkcionális lesz.

Rendelés és szállítás:

Az OJ ATMOSFERE METROPOLITANE Lábtakaró PRO JFL-TF megrendelése egyszerű és gyors webshopunkban. Kattints a rendelés gombra, és add a terméket a kosaradhoz. A kiszállítást gyorsan és megbízhatóan oldjuk meg, hogy minél hamarabb élvezhesd az új lábtakaró előnyeit.

Ne hagyd, hogy az időjárás gátat szabjon a motorozás örömének! Vásárold meg az OJ ATMOSFERE METROPOLITANE Lábtakaró PRO JFL-TF-et még ma, és élvezd a maximális kényelmet és védelmet minden motoros túrán!

Cikkszám: 921224
Gyári cikkszám: JFL-TF
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges