OAKLEY O-FRAME 2.0 PRO MX Napszemüveg 0OO7115 kék repedés 711546

Gyártó:
Cikkszám:
985432
Gyári cikkszám:
711546

28500.000023

22440.9449

28 500 Ft

Nettó: 22 441 Ft

OAKLEY O-FRAME 2.0 PRO MX Napszemüveg 0OO7115 kék repedés 711546

  • Blue crackle
Érdeklődjön
Rendelhető

OAKLEY O-FRAME 2.0 PRO MX Napszemüveg 0OO7115 kék repedés 711546

Fedezze fel a OAKLEY O-FRAME 2.0 PRO MX Napszemüveget, a modern technológia és a kiváló kivitel találkozását, amely tökéletes társ a motocross kalandjaidhoz. Ezt a védőszemüveget úgy tervezték, hogy a legjobb védelmet és kényelmet nyújtsa, bármilyen extrém körülmények között is motorozzon.

Gyártói háttér

Az OAKLEY márka a sport optika és a védőszemüvegek piacán már régóta vezető helyen áll. Az innováció és a minőség iránti elkötelezettségük révén az OAKLEY olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak is. Az OAKLEY O-FRAME 2.0 PRO MX sem kivétel ez alól, biztosítva, hogy minden motoros maximális védelmet és látást élvezzen minden terepen.

Termékjellemzők

Az OAKLEY O-FRAME 2.0 PRO MX Napszemüveg kiemelkedő tulajdonságai közé tartoznak:

  • Kiváló látómező: Széles látószögű lencsék, amelyek biztosítják, hogy ne veszítsen el egyetlen részletet sem, bármilyen helyzetben legyen is.
  • Anti-köd bevonat: Speciális bevonat, amely megakadályozza a lencsék párásodását, így mindig tiszta maradhat a látása.
  • Tartós keret: A kék repedés design és a tartós anyagok kombinációja biztosítja a robusztus megjelenést és a hosszantartó használatot.
  • Cserélhető lencsék: Könnyedén cserélhető lencsék, amelyek különböző fényviszonyokhoz igazodnak, így mindig optimális látást biztosítanak.
  • Komfortos viselet: Ergonomikus kialakítás és állítható pántok, amelyek a legkényelmesebb illeszkedést biztosítják.

Kinek ajánlott?

Az OAKLEY O-FRAME 2.0 PRO MX Napszemüveget olyan motorosok számára tervezték, akik extrém körülmények között kívánnak motorozni, és nem akarják beáldozni a kényelmet vagy a védelmet. Legyen Ön profi motocross versenyző, vagy csak szenvedélyes amatőr, ez a védőszemüveg minden igényt kielégít.

Miért válassza az OAKLEY O-FRAME 2.0 PRO MX Napszemüveget?

Az OAKLEY O-FRAME 2.0 PRO MX Napszemüveg nem csupán egy védőszemüveg, hanem egy befektetés a biztonságba és a teljesítménybe. A márka megbízhatósága és a magas minőség biztosítja, hogy hosszú távon is elégedett maradjon a választásával.

Ne habozzon, adja hozzá a kosarához az OAKLEY O-FRAME 2.0 PRO MX Napszemüveget, és élvezze a biztonság és a stílus tökéletes harmóniáját motorkerékpáros kalandjai során!

Cikkszám: 985432
Gyári cikkszám: 711546
#Szín Blue crackle
Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges