NGK SPARK PLUGS Iridium IX gyújtógyertya CR8EIA-10 4708

Gyártó:
Cikkszám:
977623
Gyári cikkszám:
CR8EIA-10

8699.999999

6850.3937

8 700 Ft

Nettó: 6 850 Ft

NGK SPARK PLUGS Iridium IX gyújtógyertya CR8EIA-10 4708

Rendelhető
Rendelhető

NGK SPARK PLUGS Iridium IX gyújtógyertya CR8EIA-10 4708 - A tökéletes választás motorkerékpárjaihoz

Ha Ön igazi motorkerékpár-rajongó és magas teljesítményt vár el járművétől, akkor az NGK SPARK PLUGS Iridium IX gyújtógyertya CR8EIA-10 4708 tökéletes választás lesz az Ön számára. Ezek a kiváló minőségű irídium gyújtógyertyák nemcsak megbízhatóak és tartósak, de optimalizálják is motorkerékpárja teljesítményét.

Az NGK, a világ egyik vezető gyújtógyertya-gyártója, már több mint 80 éve van jelen a piacon, és minden egyes termékében ötvözi a technológiai innovációt és a kiváló minőséget. Az Iridium IX sorozat különösen népszerű a motorkerékpár-tulajdonosok körében, köszönhetően az irídium elektródának, amely kisebb hőterheléssel és hosszabb élettartammal rendelkezik.

Miért válassza az NGK Iridium IX gyújtógyertyát?

  • Irídium elektróda: Az irídium elektródák kiváló vezetőképességgel és hőállósággal rendelkeznek, ezért megbízható és gyors gyújtást biztosítanak, miközben csökkentik az üzemanyag-fogyasztást.
  • Hosszú élettartam: Az irídium gyertyák élettartama jelentősen hosszabb a hagyományos nikkel-gégecs huávygóráek anyagú gyertyáknál.
  • Teljesítmény növelés: Az optimális égés és gyújtás révén motorkerékpárja teljesítménye maximálisan kihasználható lesz.
  • Környezetbarát: Csökkentsék a károsanyag-kibocsátást és növelik az üzemanyag-hatékonyságot, így környezetbarát megoldást kínálnak.
  • Univerzális kompatibilitás: Az NGK Iridium IX gyújtógyertyák széles körű kompatibilitással rendelkeznek, így a legtöbb motorkerékpár modellhez használhatóak.

További információk

Az NGK Iridium IX gyújtógyertya CR8EIA-10 4708 különösen alkalmas olyan motorkerékpárokhoz, amelyek magas fordulatszámon üzemelnek és nagy teljesítményt igényelnek. Az irídium elektróda minimalizálja az elektródák kopását és erősebb, koncentráltabb szikrát biztosít. Ez nemcsak a motor hatékonyságát növeli, hanem javítja az indulási időt és az üzemanyag-fogyasztást is.

Az NGK Iridium IX gyertyák fejlett gyártási technológiával készülnek, ami biztosítja a maximális kompatibilitást és a lehető legjobb teljesítményt. Az irídium gyújtógyertyák kiváló választásnak bizonyulnak mindennapi használatra, valamint versenycélú motorkerékpárok esetében is.

Különösen ajánlott a sportmotorok, utcai motorok és terepmotorok vezetőinek, akik a legjobbat szeretnék motorversenyük teljesítményéhez és hosszú élettartamhoz. Az NGK Iridium IX gyújtógyertyák segítségével biztos lehet benne, hogy motorkerékpárja minden területen a legjobb teljesítményt nyújtja majd.

Jellemzők:

  • Gyártó: NGK
  • Típus: Iridium IX
  • Modell: CR8EIA-10 4708
  • Felhasználási terület: Motorkerékpár
  • Elektróda anyaga: Irídium

Az NGK SPARK PLUGS termékei a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készülnek, így biztos lehet abban, hogy gyújtógyertyája hosszú távú, megbízható teljesítményt nyújt majd. Válassza az NGK Iridium IX gyújtógyertyát, ha kiváló minőséget és megbízhatóságot keres motorkerékpárjához!

Cikkszám: 977623
Gyári cikkszám: CR8EIA-10
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges